Edvin... skruvar

Ha....ha... Edvin ville ha en skruvmejsel av pappan... det finns tre-fyra stycken i en mugg ovanpå micron o pappan stod ju alldeles brevid när Edvin kommer o säger "gruu" "gruuu" (betyder skruvmejsel).
Pappan tar upp en, "Är det den här?" Nä! Nästa... ! Nästa... NÄ... Den sista pappan håller upp: Jaaaa!
Han plockar skruvmejseln o går med bestämda kliv till skafferiet o börjar skruva bort skruvarna från låset/handtaget...
Det hör till saken att vi var tvugna att sätta fast en hasp överst på skafferidörren (och en hel del andra diverse dörrar!) för han har varit helt hopplös på att riva ut samtligt innehåll i de skåp o lådor han kommit åt!)
Och visst sjutton har ungen rätt mejsel!!! Dom andra var kryssmejslar o det var en vanlig skruvmejsel han skulle ha... o gav sig inte förrän det blev rätt! Han är helt otrolig!! =)
image18
Sen nåt tag senare kom han springande o hade ont i foten o säger: AJJAJ! Meaow!!! Aj aj Meaow! (Meaow är katten) Vi plockar av honom sockan o så har han en sticka i foten! Så, då vet man två saker... ett: han har fått smaka på kattens klor! två: det känns likadant att få en sticka i foten som att få sig ett rivmärke av katten! Tyckte det var komiskt... senare sa han flera gånger ajajaja, meaow o pekade på foten!

Dagen hittills har varit lugn! Vi hade sovmorgon hela högen (utom pappan som var tvungen att åka till Kalix för bilrep.) klockan var ett bra tag efter tio på morron när Edvin vaknade! Jag o Edith sover mer än gärna längre än han, alltid! Så, ett par vansinneskvällar satte sina spår, till o med superman Edvin tröttades ut... nu börjar det vara dags för tandborsten o natti natti... så, jag antar att jag får skriva några rader till innan denna dag är över! =)
 ---
Dom sover!!! Kl är 19:53... o dom sover, båda två! Utan större krångel... Nå, Edith vaknar ju snart för en slurk...
men, dom sover!  =D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0