Sent skall syndaren vakna...

Hon Edith verkar också vara en syndare...
image16
för klockan var 14.30 när hon klev ur pyjamasen idag! Fast, å andra sidan så har hon varit aktiv halva natten... igen... pust, stön... hon är ju inte grinig eller gråter men hon håller låda! Sprattlar o lever om med sina vassa tår o fingrar! Full i bus! Och, man trodde ju att det skulle bli en tidig kväll igår eftersom vi samtliga var så trötta... en del av oss (jag nämner inga namn, men han är omkring metern hög) kanske blev lite föööör trött för efter flera sagor och diverse andra aktiviteter som vattendrickning o hopp i stor säng i närmare tre timmar så tyckte vi väl att nu får det nog! Ligg ner i din egen säng, STILLA o TYST!! Fast, han missade det där med tyst... monstret (o igår gjorde han verkligen skäl för namnet!) Gallskrek o vrålade i en och en halv timma... vilt sparkande - högröd i ansiktet och sjöblöt i svett! EN OCH EN HALV TIMMA!!! Hur i jösse namn orkar han... var får han sin enorma styrka i från??? Hur kan man vara sååååå envis? Och bevara oss för honom när han blir tre år och sex år... o tonåring!! Supernanny... kom o hjälp!!!!
Men, till slut somnade han och ikväll så var han riktigt beskedlig! Somnade i sin egen säng, bara lite grann morrande en liten stund, som vi kunde prata bort, han o jag, genom att diskutera traktorer o annat intressant ;-) Visst höll han upp ögonen ett bra tag (började nattandet med sagoläsning o lite tv vid 19-tiden) men, somnade till slut i lugn o ro sin egen säng, tio i tio... alltså före 22! Pappan o jag hann till o med gå ner o smygäta lite Almondy dajmkaka o titta på tv! Men det är väl just det... han känner väl på sig att vi tjuväter smaskens när sover... klart han envisas med att vara vaken! Jag har sagt det förr o säger det igen... Edvin har jag fått för mina synder!!! Det är nu man ska testa alla sina mentala o psykologiska förmågor att hantera två årigt monster!
Tur att man har hunnit med en del hundar... för, det är samma teknik... mild, fast o konsekvent! =D
---
Har just haft en liten paus med bajsblöja o "nattmacka" för Edith... när jag låg där med henne o ammade vilade mina ögon på den sovande Edvin i sin bilsäng... hur lyckligt lottad är jag inte som har två så otroligt fina barn! Hoppas vid allt att dom får fortsätta att vara friska o rara... bus o trots är ett lågt pris för så underbara änglar!

Skön sovstil han har...   Så här sover han jämt!!!
Skön stajl!

Kommentarer
Postat av: Farmor

Skulle kunna sätta in flera bilder på pappan (Anders) med precis samma sovstil. I allafall som liten gosse.

2007-12-13 @ 22:49:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0