Shoppare

Idag var vi effektiva på morron! Skuttade upp ur sängen o fick oss i ordning så vi hann bli klara o följa med pappan när han åkte till jobbet, han började åtta... trots att den där Ditton haft en pigg o alert natt med några timmars aktivitet tills klockan blev en två sådär... men, vi kom upp o iväg!
Faster Anna hade fördrivit tiden med att se Krambjörnarna på tv under morgonen tills vi kom o plockade upp henne.... sen styrde vi kosan mot Luleå med en sväng förbi Kypas o dumpa av Edvin...
Så, idag har vi rantat kring Luleå! Edith har varit såååå otroligt duktig o snäll... sovit mest hela tiden (så hon kan vara vaken riktigt mycket inatt!) och när vi tog oss en fika på COOP så fick hon sig en tuttslurk... men, nyfiken-ditton var mer intresserad av att kika ut på alla bilar eller runt om bland allt folk! Nå, en hel del skojiga saker hittade vi, bla en liten trästol till Edvin med "Bilar"-blixten-motiv o som saknade skruvar! För om det är nåt jag är expert på så är det att välja måndagsexemplar!!! Det spelar ingen roll vad det är... jag lyckas mycket ofta köpa saker som är trasiga eller saknar delar! Idag var det "bara" stolen o ett par sockor till mig... men jag fick ju en Canibeep i julklapp, gissa vad... jo, funkar inte! Allt från smått till stort är i regel ett måndagsexemplar... om jag nångång köper nåt som går att skruva ihop, alla delar är med, är helt... o håller sig helt så blir jag otroligt chockad!
Men, Edvin var lika glad ändå... han tog ryggstödet o körde lite racing på golvet med det innan han satte sig på stolen! Och så var det sååå kul att skruva ihop den (med lite hjälp av pappan)! Edith var synnerligen intresserad o ville hänga på o hjälpa till! Inte uppskattat av Edvin... när dom skruvade ihop Ediths rosa stol med Disneymotiv, snövit (- ja, visst är jag odrägligt hemsk som är så konservativ o påtvingar dom stackars barnen att följa gamla vanor o inte vara jämställda!!!) var hon inte alls lika intresserad!!!
image30
Sen hittade vi en hel del annat, smått o gott... kläder o annat krafs...
Så, nu har man fått sitt Lule-behov mättat för ett bra tag framöver!
Och trots att det var mellandagar så var det ändå rätt lugnt, det gick så smidigt att både parkera o springa runt på affärerna... fast efter fjorton-snåret började det gegga ihop sig o när vi for omkring 16-tiden var det riktigt mycket bilar i farten!
Vi hämtade upp Edvin o sen skjutsade vi hem Anna... Jag hann till o med in på skoaffären o "shoppa" lite till! Ett par skor till mig o ett par till Edith... o där var ju Greta o Frida! Jag såg i ögonvrån nåt bekant när jag gick in i affären... men, inte förrän jag såg Greta fattade jag att det var deras bil med Fanny i framsätet jag såg... kände mig rätt radiostyrd! =) Nå, hittade mig skorna... ringde o beställde pizza och när klockan var 17:59 stod vi utanför ICA o väntade på pappan! Vilken effektiv dag! Ibland blir man imponerad... o fattar ingenting när man jämför med dom "normala" dagarna som man knappt hinner diska morgondisken på hela dagen!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0