Björnfrossa...

Pappan hade med sig en DVD som han lite hånflinande tyckte att jag skulle se...
o sa mitt i filmen till Ditton... ja, vad tror du händer i natt när mamman får mardrömmar?!?
Han kan vara så elak, faktiskt!!! ;-)
Filmen handlade om ett stolpskott till tok i USA som fått för sig att vara grizzlybjörnarnas beskyddare o levde i tretton (13!!!) somrar i flera månaders tid med dom... senaste fem åren videofilmade han och på sista filmsnutten hann han inte få av linsskyddet... men, den som obducerade o pusslade ihop hans o flickvännens kroppar som delvis plockades ur en skjuten björns mage fick höra ljudet av en grizzlybjörn som dräper o äter två människor! Tack o lov fick man som tittare vare sig se kropparna eller höra ljudet...
jag han fantisera nog o se bilderna för min egen inre syn!!! Hu!
Men, det var en sevärd dokumentär.... Riktigt bra!
image177
GRIZZLY MAN
"Den kritikerrosade regissören Werner Herzog utforskar, i sin nya suggestiva film "Grizzly Man", viltvårdaren och björnexperten Timothy Treadwells liv och död. Treadwell levde i fredlig samexistens med grizzlybjörnar under tretton somrar, och filmade sina vildmarksupplevelser de sista fem säsongerna. I oktober 2003 påträffades kvarlevorna av Treadwell och flickvännen Amie Huguenard i närheten av lägerplatsen i nationalparken Katmai i Alaska. De hade blivit lemlästade och delvis uppätna av en grizzlybjörn de första offren av en björnattack i området, (björnen som misstänktes ligga bakom attacken sköts senare)."

Så... inatt blir det väl mardrömmar.... fast, jag drömde nog mardrömmar här om natten..
Drömde att jag gick in på Outleten vid rondellen för att shoppa en vårjacka (har varit på jakt på en sån ett tag) iklädd endast min värst slitna o halvtrasig frottébadrock som jag bara höll fast omkring mig... efter mig kommer Kjell o trampar på snöret som för varje steg åker längre o längre ut! Jag blev irriterad o skyndade mig runt för o se om jag hittade nån jacka... icket... så, då skyndade jag mig ut ur affären o kände mig urlöjlig o pinsam där jag gick med mina bara ben som inte träffat en rakhyvel på länge o har full vinterpäls! Så då skulle jag cykla därifrån o står o funderar en stund om jag ska skjutsa hem Kjell först... men, nä.. känner mig stressad utan kläder o cyklar iväg över hällabron som har någon slags blå, smal gummimatta typ dykdräkt, utlagd över hela bron!! Där nånstans vaknar jag... har analyserat lite o antar att allt har nåt med att göra att för inte sååå länge sen druknade pappa i badkaret... nåt psykologiskt har det säkert handlat om i alla fall! =)

Nä... nu ska jag vålda ner PipLisaLarson som sitter o skruvar sig i min famn i sin vagn... för man är trött, trött, trött!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0