Öppis!

Ja... äntligen kom vi oss iväg på en öppissväng...
Om inget allt för oförutsett inträffar så tänkte vi ta oss en sväng på onsdag också!
Man märker att båda två tycker det är skitskoj!
Mycket nya grejer o roliga kompisar! Fast, i den där åldern verkar dom mest bara vilja sno leksaker från varandra! ;-) Fast, sååå otroligt rara o goa med varandra ändå för att vara "småmonster"! Edvin o Oscar hade bilrally på elementen... det lät rätt mycket där nere i församlingskällaren... undrar just hur det dånade uppe på expeditionen!!!
Men, dom hade kul så... Det enda som inte var så lockande för Edvins del var sångstunden efter allt bus... men, det kommer väl så småningom... jag tror Edtih kommer att uppskatta det mer... tyckte bara nu idag att hon klappade händerna i takt med ramsorna!

Kul o träffa blogg-polarn Linda "live"!!!

image167
Så här glad är Edith på väg till Öppis!

Och... det där med tjejleksaker... ja, jo... Edith tyckte ialla fall om timmer-lastbilarna!!!
image168
Hmmmm... saknas det inte nåt??? VAD ska gripa tag om stockarna???

Edvin i sitt essä.... Lär syrran hyss! Klättra på garderobsinredningen!
image169
Så här Edith... Klättra så här!!!

Tur att pappan tog emot henne när hon klättrat klart!

Det klarnade upp o nu skiner solen men vindarna är rätt bastanta så Edith får stanna inne när nu Edvin o pappan ska ut o skotta snö... eller prova nya skidorna! Så, nu får vi skidra ikapp som två hurtbullar, jag o pappan!!! =D
.
.
.
19:40 är klockan o Edvin har slocknat... huga... då vaknar han väl före fem i morron!!!
Ditton håller på o river ner veckotidningarna som jag fortfarande inte fått sorterat upp utan ligger så lockande på en fotpall i sovrummet...
Monsterpojken har ätit uruselt senaste dagarna...
Knappt nån tugga av maten... frukost, lunch o middag!!! I morron ska jag steka nån korv o pommes frites till honom... få se om det passar herrn! Idag blev det stekt blodpalt (...mmmmm! Nästan godare än när den är kokt!) o till middag blev det kycklingfilésås/gryta med paprika, curry o banan o så pasta till det... BLÄ!!! Var Edvins kommentar o så började han hojta om HAJ!!! Det finns en bytta saltströmming som han tjatat om... Ja, man ska väl inte klaga när ungen gnäller o vill ha fisk i stället!!! Men... nu fick han vara utan mat... vi får börja äta fisk oftare... Det är ju gott det också... synd bara att man är så dålig på att hitta på fiskrätter... Stekt lax i all ära... men det finns ju så många olika kul fiskar som man borde lära sig att fixa till! Ska se om jag hittar några kul recept så monstret blir nöjd!!  =)

Kommentarer
Postat av: Linda, Oscar och Lucas

Roligt med öppis.
Grabbarna leker lite och småbråkar lite mer =).
Kanske ses vi imorgon igen på öppis.
//Linda

2008-04-08 @ 12:27:11
URL: http://flexis77.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0