Snöodjur!

Idag kom Lucas, o så Lasse också förståss, på besök...
Av nån anledning har jag en tendens att räkna in hundar som likvärdiga besökare...
fick jag erfara när jag orsakade ett allmänt asgarv för nåt tag sen i nån diskussion...
"När det är folk som kommer o hälsar på" nånting... sa jag, o menade när nån MED hund i jämförelse med nån UTAN hund kommer o hälsar på! I första fallet får ju Ask lika mycket besök eftersom det oftast blir en massa hundbus i full rulle! Fast, det lät som om jag väldigt ofta hade besök av suspekta figurer med horn o klövar eller annat oknytt!
Nå, nu kom då Lucas o hälsade på Ask i alla fall...
Dom hade kul!!!
image187
Full rulle...
image188
image189
FRIHET!!!!

Edvin tyckte det var hela skoj, han också!!!
Nu ska vi käka lite gräddstuvad älgskav o sen ska vi ut o ralla...
Pappan o Edvin har kommit överens om att åka o kolla på när Lasse jobbar... suck... hur ids man!!! ;-S Ett litet tillägg... Lasse kör skördare!!! Jag o Ditton skulle väl följa med... men, jag tror att om det är nån hemma på hällan så hoppar vi nog av där... för vi skulle dit en sväng också o gratta jubilaren Emil...
Och... Emil har säkert nån skogstraktor som Edith kan få låna om hon blir alltför ledsen när hon inte får följa med till skogs... *gäääääsp* (undrar om nån upptäckte ironin)
.
.
.
kl är 20:19
Monstret vaknade idag... tydligen har det legat gömt nånstans långt inne i Edvin...
och, en dag med massor av intryck igår plus en dag utan mat o sömn i rätt tid o dos idag lockade tydligen fram det där monstret igen!!!
Han somnade på soffan, rätt sent på eftermiddan innan vi hade ätit... och... väcktes på synnerligen fel sida! Fel dag o säkert fel månad också!!! Kraken var inte god att tas med... o så vet man att om han bara hade ätit upp sin mat så hade han blivit snälla, rara o goa Edvin igen... Han var så utan energi så han skakade.... Men nu funkade inte nåt! Pinknödig? NÄ!!! Hungrig? NÄ!!! Korvskiva? NÄ!!! Men gå o sätt dig med tutten i soffan o tjura då!!! *grrrrr* Det hela slutade med att Edith o pappan for själva... här är mms:et som förhoppningsvis gjorde att Edvin förstod att man måste äta mat för att orka!!
Och... att skrika inte ger resultat!
image190
Snålvattnet på mamman satte då igång o rinna!!!

Och.... skulle inte förvåna mig om dom for o åkte skördare bara för att!!!
Edvin stod o skrek o var arg o så givetvis kom ju olyckan som ett brev på posten.... nå... overallen behövde ju tvättas i alla fall... Sen fick han sig en pyjamas o hopp upp i soffan med en vällingslurk modell Large o ett par korvskivor... som han åt med god aptit tills jag stack in huvudet o kikade... då pekade han på den tredjedel av korven som var kvar o sa: "Blääää!!!" Och... åt inget mer! Det kan inte vara lätt att vara två o ett halvt år!!!

Kommentarer
Postat av: Anna

Edith borde vara avundssjuk (jag är det då i alla fall)... Edvin har varit och åkt fler gånger med Lasse än vad jag har... Under tre år och 4 månaders stadigt förhållande så har antalet turer i en skördare varit... 0!!! Att få åka i skördare är nog endast för vissa utvalda, och dit räknas visst inte jag :(

2008-04-15 @ 19:43:05
Postat av: Catherine

Haha! Anna... du kan trösta dig med att det inte blev nå skördare för Edvin ikväll!! Monstret i honom vaknade till liv efter en dag fattig på mat o sömn... så, pappan o Edith for själva på Emils kalas... o mms:ade oss en bild på dukat bord med tårta o annat smarrigt!!!

2008-04-15 @ 20:11:17
URL: http://cv69.blogg.se/
Postat av: Greta

Edvin skulle du bara veta, Kajsa hade bakat brownies så nu missade du och mamma det.

2008-04-15 @ 21:58:23
Postat av: Mia

När man läser din blogg känns det som du bor i ngt exotiskt land. Älgskav, åka skördare (låter som: här dräller det massor med sådana runt knuten), och bilder på snö. Och så bor du i samma land!?
Det där med att leva i djurens värld vet jag hur det är, man åker t.ex. aldrig till doktorn. Nä, veterinären var jag hos, deklarerar man glatt till sina förfärade vänner och släkt. För tandraspning då eller?
Häst har jag som du läste om, men du, just nu _är_ det _inte_ avundsvärt. Med denna vintern*suck*. Vi får se om sommarn kommer i år (tänker mest på höskörden).

Med tanke på din mysiga berättelse om monstret _mer Edvin åt folket_
*fniss*

2008-04-16 @ 10:15:06
URL: http://dunkamiggulochbla.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0