Valborgsmässoafton

Nu var det dags... vi är riktigt krya... åtminstone så är ögonen inte helt igenmurade när man vaknar på morron så idag blev det en sväng till öppis!
Vädret är helt ofattbart ljuvligt! Över 17 grader varmt... I SKUGGAN!!!

Jag har dumpat Edvin här uppe i sängen... Telia har "rea" på sina videofilmer! =) Halvapriset från idag till den 5/5! Så, det blev Pettson o Findus för 17:- så nu ligger han o tuttar högljutt på sin napp... o förhoppningsvis somnar han också... så han orkar vara uppe en stund o se majbrasa! Alternativt, vi inte behöver tända den halv fem i strålande solsken! Kan ju vara lite roligare om det är lite halvskumt i alla fall....
Det finns ju en del filmer... så nu ska vi passa på o se Solstorm!
Vi är ju inte några bra tv-tittare i det här huset!! Bortsett från Edvin i barnprogrammen förståss...
På tv:n nere i vardagsrummet står Viasat guldabonnemanget o tuggar på, bundet i nåt antal månader... o den enda som ser på tv:n är Edvin! Visserligen så blir det ju i regel Playhouse Disney från morron till kväll... men, lite onödigt är det!
Telias bredbands-tv är riktigt bra faktiskt...

Om nu bara stumpan tar sig en liten lur så har jag ändå förhoppningar om att det blir en riktig barnfamiljs majbrasa!!!

17 plusgrader... o då kommer dom... småjävlarna...
Pappan har blivit biten av en MYGGA!!!!!
.
.
.
21:47
MAJBRASA

JA! Den brann... jättefint!!!
Och ett par "UFO-ballonger" åkte iväg också!! Till Edvins förtjusning!
Fast, det var lite grin o tandagnissel innan....
Det var en herre som INTE somnade tidigare på dan!!! Och, somnade typ 17:48 på soffan i stället! Så, humöret var väl inte på topp när han vaknade o mamman helt sonika våldsklädde på honom o kastade ut far o son med ordern: GÅ O ELDA!
Det var inget som passade... allt var bara nä o blä! Men, en liten stund senare när även ditton var påklädd o på väg ut i vagnen var monstret borta! I bästa humör tog han över rodret med vagnsstyrningen o allt var frid o fröjd... så, jag tror att tomten strök mig från listan med "elaka handligar" för den här gången! ;-) Det blev ju bra i slutändan!!

Ett gäng bilder...


... som talar för sig själv!

image235
Man stirrar in i elden... o magin griper tag i en!

Kommentarer
Postat av: Anna

Jaså, har myggen övergett mig för Anders... :) Nu ska vi göra oss färdiga för majbrasan i byn, hoppas att eran brinner till belåtenhet också :)

2008-04-30 @ 18:36:19
Postat av: Mia

Det där med filmer/tv skulle lika gärna vara skrivet av mig. Det hinns liksom inte med. Och alla dvdfilmer som ska tittas på, Vi har en hög som väntar. Och nu billiga "hyr"filmer på Telia. Man kan få ångest för mindre. :P

2008-04-30 @ 21:00:22
Postat av: Greta

Här i storstan kypas har vi inte sett några myggor ännu bara stora ruona myggor typ era tvåbenta anhöriga ni vet dom DÄR. :)

2008-04-30 @ 21:35:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0