Regn...

då blev det en sväng till GKs!
Trollen behövde dessutom lite ombyte, dom har nästan klättrat på varann!

På måndag for pappan till Kalix för bilservice, så vi gjorde inte så mycket, trollen o jag...
pysslade lite i hundrummet, stoppade böcker o jox i dom nya bokhyllorna osv...
konstaterade att Ask behöver en ny bädd... den förra jag gjorde ett tappert försök att sy (fick ihop en riktigt hyfsad hundbädd!) käkade han upp ganska på en gång!!!
Men, nu är han väl lite förståndigare... ;-S Hahahahahaha!!!
I alla fall åkte vi till GKs, hade ju velat hitta ett fint tyg med hästar att sy ett bäddset till Stumpan! Men, tyvärr... däremot fanns det ett så snyggt o störtcoolt tyg med maskiner o traktorer på!!!! Fina o verklighetstrogna!!
Frågade monstret om han ville ha tyget, som gardin? "NÄÄÄÄÄ!!!" senare försökte jag igen, o ännu bestämdare ton: "NÄÄÄÄ!! Inte sängen!!!" så, jag konstaterade att han ville INTE ha det sköna tyget! Däremot hittade jag ett fint möbeltyg, med chenille-inslag, som jag sydde en bädd av... med dragkedja!!! Och, en gammal bäddmadrass fick bli dyna inuti! Den ser riktigt bra ut... hoppas nu att hundskrället låter bli att gnaga i sig det!!!

Nå nä...
Nu ska jag snöra mig i duschen...
Sängen är nybäddad, det bästa som finns att gå o lägga sig i rena lakan o själv vara renskrubbad! Och, på morron fixade vi till sängåbäket... och det blev alldeles förträffligt utmärkt med att skruva tillbaka dom gamla fötterna, skruva bort joxet som satt fast i sängramen inklusive mittbalken, o bara ställa madrasserna rakt ner på golvet inuti sängramen!!!
Så, den IKEA-resan var totalt i onödan!!
Men, nu är det en "normalhög" säng så man inte behöver vara livrädd att stumpan ska störta från!!!

Och, i morron ska jag samla krafterna för att ringa till Telia...
Suck...
När man inte har all världens tid för telefonsamtal (säger bara monsterbarn!) så är det rätt frustrerande att sitta i telefonkö eller "prata" med en dator som inte förstår eller hör vad man säger...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0