Soft ÖR-gun!

Nånstans tror jag på nån slags världslig "rättvisa"!
Ont vägs upp av gott...
Gör man galet så går det galet...

Och, idag tror jag Edvin håller med!
För, jag fick morra lite till honom när jag upptäckte att han varit i frysen o nallat i glasslådan... det är väl inte hela världen, skulle han bara stänga igen dörren efter sig!!!
Hmmm... all glass var smält o nu är det ett ordentligt lager frost på det mesta!
Så jag försökte förklara att han MÅSTE stänga dörren... morr morr morr... Och, nu skulle han INTE få köpa glass från glassbilen som skulle komma lite senare på eftermiddan!
Inte för att jag tror att andemeningen gick hem...

Men, han fick ju sitt straff ändå! ;-)

Mitt i allt så står han o piper vid hallspegeln...
"Vill titta!" o sliter sig i örat...
Jag går ju o kollar vad han vill.. o se där...
Ett skott från en soft-airgun (eller nu får det heta soft-ör-gun!) satt så elegant inkilat i hörselgången!!! Han försökte själv peta i örat... o jag ropar STOPP inte peta! Sen, försökte jag ta revaxör-bubblan o försöka "suga" fast kulan men den satt där den satt! Så, efter ett samtal till vårdcentralen var vi på väg in till doktorn...
Mormor kom o förbarmade sig över Ditton o så norpade vi hennes Golf...

Väl hos doktorn var Edvin helt fantastiskt duktig! Han lät sig undersökas o behandlas så otroligt tålmodigt helt lugn o stilla! Så, då åkte vi o köpte en förpackning Päronsplitt som belöning... så, han fick ju glass i alla fall!
Och, jag frågade om han vad han tänkte göra med kulan... "Ska du stoppa den i örat?" han tittade på mig o svarade "Nej, Inte örat!" Så, man får väl hoppas att det blev en läxa för herrn!

Pappan kom från lad-rivningsprojektet o jag fick klart käket... Edvin plockade en kålrot när vi var o handlade så då blev jag så sugen på rotmos! Så, det blev dagens middag tillsammans med fläskkorv, inte kanske det vanligaste så här i sensommartider... men, ack så gott! Var lite orolig att det inte skulle bli bra med färskpotatis... men, det blev riktigt gott!
Sen rantade dom iväg att möta upp lastbilstransporten som skulle åt Kypas hållet... Edvin var inte svårövertalad att hänga med... o i morron skulle väl stumpan hänga med pappan åt samma håll... så jag får BARNFRITT!!!! =D

OS... Suck...
Då blir det ett evinnerligt hattades med ordinarie tv o radioprogram...
för den där sporten...

Undrar om Anna o Lasse sett att dom nästan är med på nätupplagan av Kuriren?!
Svartby-vampyrer!!!    

Ja, just... innan jag glömmer bort!
Idag har Edith nästan bara gått... hela dan!
Bara ett par, tre gånger som hon krypit! =)

Kommentarer
Postat av: Linda

Min dotter satte in en papperstuss i örat som var svår att se för doktorn, så då den äntligen kom ut var den inkapslad i massa öronvax...Fräscht??!



Etttåringen tackar och bugar för gratulationerna, tänk vad tiden går...

//Linda

2008-08-09 @ 17:51:24
URL: http://flexis77.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0