Är det kört?

Trollen var trötta igår... fast stumpan höll ut till långt efter 22... suck, hur orkar hon? Ändå blev det bara en, inte allför lång, sömntur mitt på dan! Edvin var trött, så trött... han ville ju i vanlig ordning gå o lägga sig omkring sextiden... men, den hann bli åtta i alla fall... o då ville han/dom se Djungeldjuret Hugo! Suck...
Man får ju hyra "film" hos Telia... o det är ju jättebra o smidigt... men, dom räcker bara i 20 timmar...

Tycker att dom kunde han något slags föräldrapaket med ett stort arkiv som man kan gotta sig i när trollen är trötta o vill se nåt! För... det skulle jag skaffa direkt!
Som det är nu finns det massor... att hyra... allt från Fåret Shaun, 7 minuters avsnitt till nya långfilmer... Men, trollen, dom vill se HUGO! (Mulle Meck då o då) Och, hallå... HUGO!?
Först kostade ett Hugo-avsnitt 10 kronor, sen har dom haft olika kampanjer med halva priset o nu antar jag att dom 19:- det kostar för 24 minuter djungeldjur är ordinarie pris!
Okej, hade det varit hyfsat nya filmer... men, hallå... 1993!

Och, med troll som kan se samma film en miljon gånger så hade det inte gjort nåt om Telia haft nåt föräldra-arkiv! Om inte annat så man hade kunnat hyra en Hugo-film en vecka eller nåt sånt!

Nå ja... igår, så skulle ju den lilla rara Edvin, vars ögon gick runt i skallen, se Hugo!
Jag försökte med dom avsnitt av Nalle Puh o Händige Manny som man faktiskt får se "gratis" (fyra av varja.. haha, inget dom är less.. nä nä! haha) Men, nä... "Vill se HUGO! Nalle Puh är gammal! Den är trasig - gammal!!" så det var bara att knappra in koden o köra igång Hugo... och Edvin la sig ner o började titta... inom loppet av 43 sekunder SOV han!!!!
Jag visste det!!!
Hade han bara slappnat av två minuter istället för att gnälla om Hugo så hade han ju somnat till en rafflande match schack på nån sportkanal!!
Suck... nå, men Edith såg ju hela filmen... o lite till... Var tvungen att sätta på History Channel, dokumentär om en mumie, o vara lite halvbrysk när jag talade om att hon SKA sova innan hon gav sig!

Så då på morron... vi sov rätt länge...
Och, dom stannar kvar uppe med varsin vällingflaska o Hugo...
Sen kommer stumpan ner till mig... o ser en av Edvins monstertrucks o säger: "Trackooor!" jag rättar lite försiktigt o säger att det är en Monstertruck... stumpan tar tag i min hand, drar i väg med mig mot vardagsrummet mässande "Trackor!" hela vägen... o då är det bara att trycka igång traktorfilmen som rullar i dvd:n just nu!
BIG IRON 1
Och, där stod hon andäktigt o lyssnade på den malande rösten som berättade om dom tekniska detaljerna o hur det funkar med dessa stora traktorer... Edvin, han låg o såg på sitt rara Djungeldjur där uppe!

Så... jag gissar att det är kört... Stumpan är så indoktrinerad att vad jag än gör, säger eller försöker så kommer hon att tycka att stora maskiner är häftiga!!!
Hmmm... tror att jag måste lite aktivt se vad det finns för dvd-utbud med hästar o prinsessor! Annars kommer kraken att bli helt hopplös! ;-)

Kommentarer
Postat av: Faster Anna

Jag säger bara en sak: My Little Pony! Edith är ju alldeles förtrollad av dem när jag knapprar fram dem på Youtube! Och det, om något är tjejigt, rosa små ponnysar som hittar på hyss ;)

2008-12-21 @ 11:37:30
Postat av: Catherine

Hmmm...

enda grejen med det är att mamman inte är förtjust i dem! :-O

Hästar är hästar...

inte nå pastellfärgade freaks! ;-)

2008-12-21 @ 11:47:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0