Coolaste presenten, på andra plats!

Fick jag av Anna o Lasse!!!
Dom kom förbi för en kaffekopp i går kväll...
det blev ju rätt sent, eftersom klockan han springa iväg till kvart i sex innan vi for från Kypas...
Men, det blev kaffe i alla fall... även om Anna mest fick stå o se på Edvins surfande på Youtube!!!
"AAAAANNAAAAAA! Du måste komma o titta!" vrålade han så fort stackars Anna kom o satte sig vid bordet o sin alltmer kallare kaffekopp... och, jag undrar stilla i mitt sinne hur kul hon egentligen tyckte att det var... att stå o se monstertrucks som voltar, tappar däck, hoppar, ryker... osv... i all oändlighet!!!

Och presenten... ja, den bara måste komma på andra plats... för, John Deere-öronhängen... det bara går inte att slå!
Men, på mycket god andra plats kom då det där presentkortet... tre timmars hantverkstid utförs av Lasse... o eventuell barnpassning under tiden av Anna!!! Helt perfekt!
Nu blir det klickgolv! =)

Sen gick vi upp o la oss... eller försökte...
Pappan var trött... mamman var trött...
Trollen...
Ja, trötta var dom, men med två sovsvängar i bilen till o från Kypas o så ordentligt med lasagne till middag, tårta/fika på kvällskvisten o så lite provsmakning av mammans chokladask... o så öppning av chokladkalendern... dom hade sex luckor oöppnade!!! Fy skäms på mamman som glömmer bort den där förbaskade kalendern... nå, nästa år lär i alla fall Edvin komma ihåg den själv!

Så, när då tänder var borstade o vi hade krupit ner under täcken... så fanns det absolut inget att se på... så det blev "Alvin o gänget" -  handlar om tre sjungande ekorrar som gör succé!
Och hur Edvin, och Edith har asgarvat... Dom skrattade så dom kiknade... Edvin tycker att pruttar är mycket roliga... o det blev väl både en o annan under filmkvällen... först på film av nån av ekorrrana... sen live-version av ekorren Edith... som klättrade runt i sängen värre än Alvin... o fröjdade för fulla muggar!!! Och Edvin garvade så han höll på dö!

Och den var faktiskt riktgt bra, den där ekorrfilmen! =)

Nä, nu ska jag göra skriva klart julkort!

Kommentarer
Postat av: Faster Anna

Men det är faktiskt kul att se på Monster Trucks, i alla fall första gången man får se filmen, men sen andra och tredje omgången känns lite tjatigt. Samt det faktum att Edvin har en tendens att se 10 sekunder här och 10 sekunder där... :) Kul att du gillade presenten, det är bara att höra av dig när du vill använda dig av presentkortet ;)

2008-12-15 @ 19:49:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0