Skit...

Hundskit!
Fortfarande ingen dator...
Börjar bli tröttsamt det här... men, tur att mobilen är rätt okej... i alla fall utomhusbilder idagsljus! =) Så skylten kommer till sin rätt!!!

Min badmössa ligger på 3:-
=D =D =D

Nu är halva sverige på väg uppåt!
Syrran o hennes gäng sitter i bilen o just nu, klockan är 00:16, skulle jag gissa på att dom närmar sig Sundsvall kanske... Ingegerd ligger förhoppningsvis o trynar gott till dunket från tågets hjul mot skarvarna i rälsen... Åhhh vad man sover gott på tåg!!! Hehe... syrran minns nog en tågresa med Kjell.... =) På väg från Stockholm... Kjell hade i vanlig ordning fixat en "egen kupé" o när tåget står på perrongen i Gävle (eller om vi börjar ge oss iväg därifrån) öppnar Kjell fönstret o vrålar ut GÄVLA GÄVLE GÄVLAR! Fast, det var nog mest J:n i meningen!!! Vi skämdes!!! En annan tågresa när tack o lov Ingegerd också var med... annars var det mest bara jag o Kjell som åkte tåg upp o ner från norrland... så delade jag kupé med Ingegerd o när vi klev av tåget i Luleå... så fanns det ingen Kjell med!!! Han hade dom snört ut i Bollnäs! Det var standard... alltid nåt som hände på tågresorna! Att mamma vågade släppa iväg mig själv.... nu för tiden oroar hon nästan om jag ska till Bränna o handla! Och Martin.. han o Kevin kommer med flyg i morron... Det ska bli så himla kul o träffas allihop! Det blir första gången på jag vet inte när... julen 1984 tror jag vi är samlade allihop samtidigt!!!
Så, antagligen blir det lugnare på bloggfronten... =)

Och... Lisa... Har en känsla av att Edvin kommer att bli ett gigantiskt tonårsmonster o att jag kommer att minnas dom här trotsiga småbarnsåren med ett romantiskt skimmer... Vaddå trots? Edvin, monster när han var liten?? Neeej dååååå! Absolut inte... Han var såååå rar o go!

Kommentarer
Postat av: Lisa

Ja precis, när du ska ha upp han klockan sju å han ska till skolan å han vägrar vakna å allting annat som hör till =)

2008-01-30 @ 14:51:49
Postat av: Lillan

Kul att ni får träffas. Synd bara att det var av ett sånt tillfälle.
När mormor gick bort förra året träffades vi alla kusiner, jättekul var det. Vi bytte mail och planerar väl att träffas allihopa tillsammans nån mer gång. Ta mycket kort, gärna med er alla tillsammans. Det är kul att ha kvar.
Kram

2008-01-30 @ 18:16:12
Postat av: Faster Emma

Hej, hej..
Kom pa att jag helt glomt bort att kolla din blogg!! sa hade nu 5 inlagg att lasa! och ja nog later vadret ut konstigt!!! men nar jag kommer hem tar jag varmen med mig sa da blir det bara solsken som galler:)
pussgo

2008-02-03 @ 10:11:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0