* Nä! Det är BLÅTT!

Vaknade på morron o kände mig såååå frisk, luften strömmade genom näsan totalt utan hinder o livet kändes så lätt... tills jag rörde på mig, stogade till mig så stumpan fick sin morronslurk (nu slipper jag ha dåligt samvete för att jag ammar för LÄNGE! Barnen blir ju intelligenta av att ammas länge!!!) o då öppnades kranen o det sega snoret rann till... sen ringde telefonen o då insåg jag när jag klev upp o svarade med rosslande andetag att nä... långt ifrån frisk är jag! Nå, vi klev upp o nere i köket höll pappan på o rengöra fläkten o skåpet ovanför! Han hade plockat ut alltihop o upptäckte att nåt inte riktigt satt rätt så då fixade han till det o nu när vinden tar tag i skorstenen hör man hur det flipprar i locken som sitter i rökkanalen från fläkten... dom hade tydligen suttit fastkilade liksom! Så nu blir det väl bättre drag!!!
Sen hade Edvin nån grej för sig idag...
Han hade nån traktor som skulle med ut (röd, gul o svart) men nä... den var BLÅ!
Allt var blått!!! Och... hur jag än försökte säga... nä det där är rött o det där är gult osv... så, NÄ BLÅTT!!!!
.
.
.
16:01
Upptäckte lite fuffens utanför Ask´s koja...
Om plasten från strykjärnssladden (som veterinären trodde) skapade det magonda problemen häromdan, som är mjuk o smidig.... vad ska då inte resten av den här galgen, i hårdplast, som försvunnit kunna ställa till med??? Känner lite fasa!!!
Tack... inge mer veterinär!!!

Herrarna har haft ett vedpass idag!
Klubbat o sågat för fullt...
image281
Handjagare! Slut bensin???

image282
Här är vi miljövänliga! Kör med EL... batteridrivet!

Tänk... lillraringen som inte för såååå väldigt länge sen faktiskt var så livrädd för den där motorsågen att vi var tvugna att ta bort batterierna! Den surrar o låter när "kedjan" går runt... o nu... Sågar man på för fulla muggar... fick han skulle han nog fixa den riktiga motorsågen också!!
.
.
.
21:03
Lite äckel hinner jag med innan första reklampausen på House...
Stumpan har ju lite skorv i hårbotten så idag blev det oljeinsmorning...
hon slapp fyrhjulingsoljan som storebror envisades med (fortfarande när han ser babyolje-flaskan säger han PitiiPitii!!) så efter käket... som var en historia i sig... tunna revbensspjäll... nygrillade med trattkantarellsås (pappan bannlyste mitt förslag om béarnaisesås på påse!) o medan jag står o vaktar såsen så har ju stumpan klättrat upp till storebror på hans stol (jag talar i telefon samtidigt) o drasar ner...
så medan jag plockar upp o tröstar ditton passar den där förb*****e såsen att koka över!
Nå.. till det så var i alla fall dom där tunna revbensspjällen, drypande av fett ljuvligt goda! Ditton fick tag på ett ben som hon frenetiskt satte igång att gnaga på! Edvin åt han också! Så.. då var vi ännu mer infettade!!! Nå... stumpan satte i gång med knöstande så jag plockar henne o sätter henne på toan... Edvin kommer han också o vill på toa...  så hon får sitta en stund på sin potta... Edvin är fort klar och Ditton verkar också vara klar så jag torkar henne o släpper iväg henne utan blöja eftersom jag tänkte stoppa henne i badbaljan strax... jag vänder ryggen till o ska lite snabbt tandtråda bort det halva hektot fläsk som sitter kvar mellan tänderna så känner jag en omisskänlig doft av SKIT! Hjärnan hann börja fundera på en miljon tänkbara scener utom den jag såg när jag vänder mig om o där sitter raringen... "MMMmmmm!" Gegga, gegga, kladda, kladda med en rar liten bajskorv!
Och... röven placerad i en pinkpöl!!!
Så jag utropar med många utropstecken: "NÄÄÄÄ DITTO!!!"
Edvin kommer rusande o pappan frågar från köket: "Vad gör hon?" Jag bara ser mållös på henne... o tänker... En gång till!!! Hur kan hon??? Så frågar pappan igen: "Vad gör hon? - Kanske jag inte vill veta!" Men då svarar Edvin: "Bajs!!! - Kiss!!! - BLÄ!!!"
Så... då blev det raketfart ner i badet!!! Äckelmajjan... men, jag konstaterade att luktsinnet är tillbaka!!! Så, nu slipper jag göra mamma knows mer!! Måste väl tillägga... exakt som pojken på bilden gör jag ju inte... bara sticker in ett finger under blöjkanten för att konstatera... ja eller nej!

Har noterat att en del bloggar har "dagens önske-outfit" osv...
Här är min...

DAGENS ÖNSKE-MIDDAG
image283

DAGENS VERKLIGA MIDDAG:
image284

Skillnaden????
Antalet KALORIER!!!!!
Och kanske lite grann serveringen även bordsskicket också... en aning!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0