Jag orkar inte!

Strax efter fem... några minuter... har STUMPAN börjat stampa!!!
Klängt runt med fjärrkontrollerna o ska ha igång tv:n, Edvin SOV fortfarande o hade nog fortsatt sova om inte Nickelodeon slog i gång med full volym!

Sen försökte jag slumra ett tag...
Edvin kom över o låg åtminstone stilla... stumpan har härjat! Nå... vi gick ju upp så småningom o efter ett par koppar kaffe kändes allt mycket bättre.

Men nu är det tröttgnälligt!

Glassbilen kommer ju idag!
Ända sen reklambladet kom igår har båda trollen planerat o dräglat över vilka glassar de vill ha... och, nu tyckte jag ju att dom kunde städa undan lite i rummet... "Jag är såååå trött!" var svaret, som alltid, från herrn! Jag mumlade lite om glassbilen och att JAG minsann kommer att vara SÅÅÅÅ TRÖTT att jag inte kommer orka gå ut o köpa nån glass när den kommer! Just nu är det en traktor som ska ha en plog bak... som inte herrn får fast själv o vill ha min hjälp... Men, "JAG ÄR SÅÅÅÅ TRÖTT, JAG ORKAR INTE SÄTTA DIT DEN!!!" och det huckras o gråts... "UUUUUUUÖÖÖÖÖÖÖÄÄÄHHH.... Jag vill ha bara min plog bak... Ehhöhöhö... min plog bak!" Men, jag är så trött, nu ska jag gå o lägga mig på soffan o läsa morrontidningen för Jag Orkar Inte!
.
.
.
10:35

Dom är i maskopi med varandra... trollen...
Det bokstavligt sket sig i slappa-i-soffan-stunden!!!
Det blev en torka-skit och duscha-troll-stund istället!

För, jag hann inte avsluta meningen "Jag Orkar Inte" här ovan så ropar Edvin att Edith har bajsat... inget ovanligt det, händer ofta att han håller koll på stumpans blöja. Skillnaden NU var att hon stod i soffan... hade tagit av sig blöjan... så, det blev en skrubba-soffa-stund också! Fy vad less jag är!!!
SKIT-ungar!

Kommentarer
Postat av: Linda

Känner också att jag ORKAR INTE!!!

Energi är uttömd och jag är bara så less.

//Linda

2009-04-03 @ 17:36:33
Postat av: Faster Emma

Jag är övertygad om att småtroll och hundar kan vara riktigt jobbiga, stressande och allmänt driva en till vansinne men jag lovar att jag skulle ge vad som helst för det än allt jäkla plugg jag har att göra just nu:( Tur att man har ett litet påsklov snart iaf:)

pussgo

2009-04-03 @ 21:23:41
Postat av: Catherine

Jag kidnappade Anna...

Mitt i allt vrål, skrik o gap kom jag ju på BADHUSET!!! Så, strax efter 18 låg vi i vattnet o simmade runt, första gången sen... ??? Ingen aning o jiiises så skönt att slippa ungar ett par timmar! Jag blev en ny människa! =D

2009-04-03 @ 22:39:42
URL: http://cv69.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0