Vilka uppslag man kan få!

Nyheterna är ju inspirerande att lyssna på!


Ready to shoot! BEWARE! Laser Lady är på G!

Vem skulle inte sänka farten om man såg denna efter vägen??? =D
Hörde om barnen i Norge som klätt sig i signalvästar och siktat på bilar med en hårfön! Hehehe... jag tyckte det var urkomiskt! Klurigt!
Tror jag ska skicka upp stumpan till E10:an! Där är ju hastigheten låååångt över de tillåtna 50km/h efter att alla skenheliga bilister passerat kamerorna!!!


Nu stundar leriga tiden...
SUCK!



Dessa tassar... o deras avtryck - i lervälling!!!

Puckona ska ut... flera gånger om dan!
Sen ska dom ju in igen... och, om de rara djuren då hade bara kunnat rinna in i hundrummet o gå o lägga sig, men nä... då måste ju respektive hund genast rusa runt o kolla om det hänt nåt nytt under de minuter han har varit ute o skitat ner tassarna!!! Den andra hunden kan ju ha fått nåt att äta! Katten kan ju ha fått mat... som kunde ha ramlat ner på golvet!

Till sist...
Inte för att jag är speciellt förtjust i dem... nä, jag vill gärna slippa att träffa "Nalle" i skogen, har haft "närkontakt" några gånger o det har verkligen räckt att ANA att björnen är i närheten när man sett spår/skit/hår osv... eller när jakttokiga hunden mitt i allt slutar söka o kryper ihop kring benen tills man byter riktning o efter ett tag sätter han igång igen, fullt ös - då ryser jag med kalla kårar efter ryggen! Så, för min del gör det inget om de där björnarna håller sig undan... men, och ett stort jävla MEN... Hur kan man???
Vad är det för puckad idiot som gör så???

Förfölja björnen med skoter från kalfjället, skjuta den i magen för att den ska kunna gå riktigt långt innan den dör så att risken för upptäckt minimeras! Den hade gått en och en halv mil innnan den efter drygt ett dygn kunde lokaliseras och avlivas! -
"Vi hittade blodspår och spår av maginnehåll på ett par platser."

Va???
Vilken prestation! Vilken machokille som gjort detta!
Vilken imponerande jakt... vilken JÄGARE!!!
Eller???

Förfölja en björn, nyvaken efter flera månader utan mat i idet... med skoter o så fegt torterade den! Jävligt fegt!
Skulle jag möta den personen... Nä, en sån låg människa är inte ens värd att förbruka den energi EN tanke kräver! Men, jag skulle vilja ge honom samma behandling!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0