Ibland blir jag bara sååå irriterad!

Jag har surrat om det förr... ska inte nöta om det mer...
Bara konstatera att jag är såååå jädrans less deras samarbete för att åstadkomma så mycket sabotage som möjligt!!
Och nu pratar jag om troll, hundar o till viss mån även katten!

Denna evinnerliga rundgång med förstörda grejer... o sjukt nog så är det dom där små fjantsakerna som gör mig mest irriterad!
Monsterbarnen river ner på golven, hundkräken kommer o tuggar sönder!
Och, hundkräken trampar ett steg efter dem hela tiden!!!
Så att inte minsta grej skall missas... från minsta lilla smakbit från mackan till nyaste mjukisdjuret!
Och... ALLT ska tuggas, lite grann på!

Hade dom tuggat sönder rejäla saker hade jag bättre förstått min irritation! Jag HAR haft hundar som verkligen tuggat sönder... ordentligt! Så, det dom här två nu sysslar med är rätt småfjantigt...

Men, det är väl den där kombinationen... o så lite frustration över att jag då ser ungarna hålla på med ljusmanchetterna till adventsljusstaken på bänken i köket o jag morrar lite till dem att sluta... nåt tag senare så har deras uppmärksamhet hamnat på nåt annat ofog o jag noterar att en ljusmanchett är borta! Försöker kika lite efter den... så hittar jag den då, några dar senare - - - >
Söndertuggad!
Som så mycket annat... jag har borta o hittar.....
Men plocka undan då kanske nån tänker... Jag gör så! Jämt... det är bara det att så fort jag plockar bort den ena grejjen så dyker dom på den andra!
Jag blir så trött!!!

Vi har varit o rallat idag!
Anna hade planer på en IKEA-sväng... så jag, pappan o Edith hakade på! Edvin dumpade vi hos farmor... o han ska sova där! Det är ett tag sen sist, han har varit lite tjurig med att sova borta... o nu slog det mig ikväll när jag höll på röja bland leksakerna...
Egentligen är det inte så konstigt att han inte vill sova borta!
Varje gång han har sovit borta så har jag röjt bland hans leksaker!!!
Senast plockade jag bort en hel del... som han fortfarande tjatar om!
Och, nu... med lite nya hyllor från IKEA så blir det en ordentligt ommöblering av "hans rum"!!!
Kirp! (Tack för inspirationen, Marris!)
Så läckra! Likt kommatecken...
Så, nu ska alla dvd-filmer o annat som troll inte ska peta på upp på dessa hyllor, så pass högt att bara mammor o pappor når att ta ner från dem, med möda!!!

Och en pall... Letten...
Så slipper Edvin sitta o vråla på toaletten "Släck på lampan... SLÄCK PÅ LAAAAMPAN!! Mammaaa... MAMMAAAA!!! Släck på lampan!" medan jag sitter med en övertrött Edith i min famn som precis lugnat ner sig o börjat slumra till lite!
Det har hänt... nyligt...
Så, med denna Letten når han obehindrat upp själv till lysknappen som sitter på utsidan av toaletten! Dom två pallarna vi redan har är för låga...

Sen handlade vi lite på ICA Maxi efteråt....
Men jag förmanade mig själv... om jag nånsin mer behöver handla MAT samma dag som ett IKEA-besök så skall den maten inhandlas FÖRST!!!
För, det var en radiostyrd mamma med tunnelseende som irrade runt bland varorna där inne!
Men, en rosa, varm o fin mössa till Edith hittade jag... det var ena skälet till ICA andra var en säck hundfoder o det fick vi också med oss ut ur butiken! Att sen pappan hittade glittriga boxerkalsonger till Edvin, o var lite avis o ville ha likadana själv... ja, det är en annan femma! Dom var oranga med traktorer på! Och... trots glittret (som i sanningens namn INTE syntes i affären!!!) så är dom riktigt häftiga! Ditto fick ett tre-pack trosor... så hon slipper springa runt med mina o pappans kalsonger... fast, hon har dom ju på skallen...

När vi traskade runt där på affären hörde jag hur pappan drog åt andan... o det där Stönet kom ur hans mun!
Det är ett speciellt läte... man hör det nångång då och då... o om man tittar sig runt omkring så ser man garanterat något stort, motordrivet o starkt! Idag var det en GRÄVMASKIN!!!
Inne på ICA... som orsakade Stönet!

När vi gått genom kassorna visade det sig att grävmaskinen var vinst i ett lotteri!
1000:- kostade lotterna per styck... lite väl saftigt men, å andra sidan... vinner man grävmaskinen så är det nog rätt billigt! Pappan köpte ingen lott!
Men... han suckade lite lätt när vi gick förbi...


"Trackor!!!"

Kommentarer
Postat av: Eva R

Haha...ja de där med traktorer och grävmaskiner och allt annat med motor...det måste vara en medfödd måste-ha-gen i alla manliga individer :-) Känner så väl igen det.

Hoppas ni har det bra i kylan...kollade nyss termometen som stod på -22.4. Huuu..!!

2009-01-04 @ 00:03:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0