"Men, jag tror...

att det är en hjulgrävare, inte med band, med hjul!" förklarade han med inlevelse när han undrade om paketet som är till Edith! Oj... jag tror att han kommer bli besviken! Jag tror inte att ett enda paket innehåller nån grävare... vare sig med band eller hjul!
I morron är det söndag =)

Morgonenes standardrutin, diska undan... plocka bort tjafs från golven o svassa av med dammsugarn slutade inte i den obligatorska våttorka med moppen-slutklämmen!
Nä... det känns så otroligt rent... och, vilken skillnad med dammsugarn... Nu är det ju kul att dammsuga "hundrummet" - hela huset! Det gick av bara farten så hade jag svassat av allt... o så känns det rent!! Fantastiskt... Hundhåren ligger ovanpå golvet, inte fastkilade i strävt trä... nä, liksom svävande ett par millimeter ovanför golvytan vibrerar de av iver att hoppa in, nästan helt på egen hand, i dammsugarn!!!

Fasen vad man har städat mycket, totalt meningslöst städ... som inte synts det minsta!
Men, nu syns och känns det! =D

Igår var jag på ranten o drack vin! ;-)
Kul... det är så sällan vi hinner sitta ner o bara vara... surra o pladdra!
Men, nu med ny ägare till grannstugan så blir det nog annat!
Trollen somnade o sov så gott... då smet mamman iväg!
Först hade jag hemtelefonen med mig, o ringde min mobil som låg på laddning i hallfönstret... men, den räckte inte riktigt ända fram till grannstugan - det är 147 meter.... två meter innan jag klev in sa det PIIIIIP o klick... så bröts det, men... då gjorde jag tvärtom... lät sladdlösa hemtelefonen ligga i trappan o vaka över sovande barn... medan mobilen avslöjade varje ljud... som inte hördes! Det var knäpptyst... inte ens hundarna gav ett pip från sig! Så när jag kom hemtrallandes halvtvå på natten var det fortfarande lika lugnt, tyst o fridfullt med sovande hundar o barn!
Och en trevlig surrarkväll... vuxentid! =D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0