Midsommar...

mindre än en vecka... så har vi MIDSOMMAR!
Man känner sig sååå midsomrig, uppåt o glad! =S
13 plusgrader, det smattrar tunga droppar på fönsterbläcken... hela världen är inbäddad i ett tjockt, grått moln o det är sååå trist!

T.o.m jag som oftast o alltid är glad...
T.o.m jag vill bara gå o dra täcket över huvudet... sommar!
Snacka om överreklammerad skit!

Nä, tacka vet jag vinter... när det är vinter då är det vinter!
Man har inga förhoppnigar på vintern, man bara tar den som den är... Man är glad o tacksam för att det kommer snö o så är man lika glad o tacksam när det inte kommer för mycket snö... eller blir för kallt!
Inga eländesinsekter som irriterar... man tänker inte ens tanken på att hänga tvätten ute, nä den får tumla runt i torktumlarn som på en timma fixar det sommarvädret kan ta veckor på sig att göra - torka tvätt!
Snö - som lägger sig så vackert överallt är betydligt trevligare än blött, äckligt regn... Och, när det är femton minusgrader... ja, då klär man på sig o fryser inte!!! Inte som när det är 13 plusgrader, man har shorts o håller på frysa ihjäl! Man kan åka skidor... jag gillar att åka skidor!

Pappan o trollen var till Kypas en sväng igår, jag försökte göra lite nytta... har ett gäng grejer som ska skrivas klart o det tar sån tid... eller, egentligen tar det inte tid... bara man får ur den där satta tummen o kommer igång går det fort o bra... men, det kommer hela tiden så mycket annat man måste göra mellan... o en del saker som man gör tar så mycket energi... man blir helt slut, framförallt emotionellt...
Men... en dag, en vacker dag... då slipper man sån skit, helt säkert! =(

Edvin stannade kvar i Kypas... Stumpan hade sovit, lite grann i bilen... inte länge men tillräckligt för att energin skulle räcka till långt efter 22! Att det är tjorvigt med ungar...
Just nu är hon för stor för att sova middag o för liten för att vara vaken en hel dag!
Edvin var exakt likadan... Så trött, så trött... o behöver verkligen en middagslur! Men, som sagt... sover hon alls nåt på dan, ja då är det hola balooa till sent, sent på kvällen!
Om man lyckas hålla henne vaken en hel dag, ja då somnar hon som en stock sju, åtta på kvällen! Men, man ska ju lyckas med det också... då underlättar det om man kan vara ute... men, det går ju inte... regn!!! grrr

Vi tog oss en kvällsfika...
Mackor o varm O´boy... Pappan provsmakade mina eländes-bröd när jag bakade dem häromdan... o han tyckte inte alls att de var tokiga! Jag tänkte givetvis att det säger han bara! Men, vi tog oss ett par såna igår, o faktiskt...de var inte alls så tokiga! Det var ju lite lätt hysteriskt när jag gräddade de sista åtta kakorna... så det blev rätt välgräddat, en del av dem... o trots det så var det riktigt gott att doppa dem i chokladen...
Nu när ilskan runnit av mig...=D

Vinter vs sommar...
Djuren har vackra, tjocka vinterpälsar som sitter fast på deras kroppar!
Eftersom allt ute är djupfryst så följer det inte med nån skit in... nä, leriga tassar o barnfotavtryck, sånt finns inte på vintern!
Man kan ha lurviga, orakade ben...de syns inte under långkallingar, byxor o täckbyxorna!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0