Undra på...

att det blir som det blir, när det är som det är...

Jag tycker att det är skitkul att köra till Bränna... jag gör det väldigt gärna!
Det är så kul med bränslekostnader... och man ska väl inte snacka om vad trevligt det är för miljön med bilavgaser!
Jag sitter gärna o väntar på folk som man kommit överens om att träffa... jätte, jättegärna... hade det inte varit för att pappan skulle börja jobba klockan elva idag, så hade jag nog suttit kvar ännu o väntat... jag tycker att det är sååå kul!
Speciellt när man inte har nåt annat att göra!
Inga småtroll som pockar på uppmärksamhet... byggstäd att ta hand om - sortera tillbaka in i skåp, skrot att rensa ut... hundar som gärna vill ut för motion o träning... diska, laga mat, tvätta... osv... Nä, sånt skippar jag så gärna så till förmån för att sitta på en stol o vänta på någon som inte kommer, för att inte tala om bilturen i onödan! HAHA!

=(
Fast, det är väl bara att acceptera... gilla läget!
Bor man i Överkalix så får man väl ta KOMMUNEN för vad den är!?

Att det råkar uppkomma "byggmöten" mitt i allt... eller om det var "inspektion av nybygge" kanske... nå, men å andra sidan så kvittrade fåglarna om nån smörgåstårtebjudning på kommunförrådet också... så, ett plus ett brukar oftast bli två...
Men, i dessa kärva tider... när det ska sparas på omsorg, skola, äldrevård... ja... då kunde man ju önska att det som verkligen kostar dyra pengar för kommunen också gav valuta för slantarna!!! Skrämmande, rent skrämmande!

Pappan har ju åkt för ett extra arbetspass...
Vädret är uruselt... rent bedrövligt!
Det blåser... rejäla vindar och det är kallt! Drygt fyra plusgrader visade termometern på förmiddan, vi eldar i kaminen!!! Fy... stackars de skolbarn som har examen idag!!!
Hallå, sommar'n??? Var ÄÄÄÄÄR du?

Vi hade ju tänkt ta en sväng till Kyrkogården idag, jag, trollen o mormor... men, nä... det fick vara!
Jag hade även planer på ett styrkepass idag... men... nä, det fick väl också vara!
Ska baka lite kakor istället! =D

Kommentarer
Postat av: Lillan

Ja du, då vet du var vi menar när vi himlar med ögonen och talar om "D the M".

Kallt ja, fi fan för vädret.

Du skulle sett de stackars studenterna i sina fina balklänningar, voj voj så kallt. Men så fina de var =)

Nä, nu ska jag baka en rabarber paj. Trevlig helg

2009-06-05 @ 20:09:01
Postat av: Catherine

Ja, jag brukar aldrig "köpa" andras intryck av en person... men, här levde objektet upp mycket väl till alla himlande ögon o sneda leenden som föregår namnet!!! Sorgligt... skrämmande o trist! =S

Mmmmm... Rabarberpaj!!!

2009-06-05 @ 20:25:48
Postat av: Madde Fornelid

Hej Cattie. Jo, helt klart; aldrig "köpa" andras intryck av en person, utan alltid bilda sig en egen uppfattning. Men håller med dig att det är nonchalant att låta någon, oavsett vem, sitta och vänta på ett på i förhand uppgjort möte eller annan sammankomst. Att sedan inte alls dyka upp eller meddela sin frånvaro är riktigt respektlöst. Nå, från det ena till det andra, så hade jag också lite planer för igår, men ändrade dem p.g.a kylan. Nä, i st f att rensa bort ogräs från rabatten och klippa gräset i kylan och snålblåsten, blev det soffhörnan under filten med en bra bok. Idag blir det kanske bättre väder, solen tittar fram lite, och jag tänker hänga ut tvätt...kram, Madde på Boheden.

2009-06-06 @ 07:18:00
Postat av: Catherine

Men så skönt!!

Det är väl fördelen med dåligt väder... Man kan med gott samvete unna sig en filt, soffan o en god bok! =D Kram o ha det gott!

2009-06-06 @ 08:07:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0