Den finns... världen! =D

Skrivet den 16 februari 2009 kl 13:21

Jag började nästan tro att vi var ensamna här på jorden... men, då kom lite tecken från här o där! =D

Tack!

 

Tecken från närmare håll har det inte varit ont om!!!
Stumpan är av förklarliga skäl trött... så vid elvasnåret ville hon gå upp o lägga sig, Edvin skulle se "Lilla röda traktorn" på dvd här nere... fast, dom har lyckats med nånting för dvd-filmerna är i svartvitt! TV-n är som den ska... men, allt som körs på dvd är svartvitt, nå... dom kan få behöva känna lite gammeldags tv-vibbar, trollen! ;-)

 

Nå men, givetvis så kom ju Edvin upptraskandes... o i vanlig ordning så satte han igång med "härjning" o i lika vanlig ordning så morrade jag till honom i högre o högre tonart: "Ska du vara här uppe får du ligga STILL!" men, nä... det skulle ålas i sängen, strumporna skulle dras av... o tas på osv!

Och, det storebror gör, det ska lillasyster OSSKÅ göra!!!

Så, den där tröttheten som hon hade försvann i samma takt som Edvin sprang upp o ner! JAG hann slumra till en sväng... så efter en o en halv timme var mitt humör lagomt muntert, för, hon skulle verkligen behöva sova!!!

VARFÖR ska det vara så promt omöjligt att komma till ro i den där åldern???

Nu kommer hon att hålla igång till 16.23, då kommer hon vara så garntrött att inget funkar o hon stupar om inte i soffan så i min famn, o sover i två timmar! Sen är det samma visa igen...

Gud så skönt det ska bli när dom ränner nätterna igenom!!!

 

Jag gav upp projeketet "Edith-sova-middag"!

Så, jag går då ner... för att mötas av hundkräkens härjningar!!!

Jag fick bli ordentligt förbannad... dom lever farligt! 

Behövs inte mycket tjafs från dem så *grrrr*

 

Klickgolv-förpackningar med plast, två stycken, har varit ihopknölade i en hemglass-påse i väntan på vidare forsling för återvinning. Dom hade klarat sig från både Edith o Edvins härjningar, hela kvällen igår o hela morgonen... tills nu, då nån av pucko-hundarna har massakrerat dem, i molekyler över hela hundrummet! Jag skyller inte på Senna, även om det ligger närmast till hands... Ask kan vara en nog så god kålsupare, det lilla franska krypet!

Nå, då tar jag fram sopborsten, skyfflar in det som ryms i kaminen o fjuttar på... när jag upptäcker Edvins Kuoma-sko... SÖNDERTUGGAD!

Då är det mer än kartongbitarna i kaminen som fjuttar...

Mitt halvfinska humör stegras till tredubbelt finsk humör!!! *MORR*

 

Som pricken över i:et springer monsterungarna runt o härjar, Edith sliter av sig byxor o blöja... Edvin jagar henne o ska ge "smisk" på "nakenrumpan"... båda skrattar hjärtligt! Det är bara en hög skit på golvet som fattas... Senna har redan pinkat när jag morrade till honom!!!

Dom skulle behöva få smaka på smisk på riktigt! Hela högen!

Så kul som dom tror är det ju faktiskt inte!!!

 

Glömde att morra... Edith har kommit på att det finns KATTMAT i skålen som alltid står på byrån i hallen, den är ju rätt hög... Men, stumpan finner på råd! Hon drar dit antingen Edvins Blixten mc Queen-stol eller den höga pallen... TVÅ gånger har jag slitit ner henne därifrån o grävt ur käften som hon proppat full med katt-torrfoder!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0