Den lääääängsta o segaste dagen på läääänge...

Skrivet den 7 februari 2009 kl 18:27

...börjar nu åtminstone nosa på sin ände!

I alla fall är det strax legalt att borsta tänderna o stoppa trollen i pyjamaser! 

Dom har varit troll idag, inte nå värre busfrön, men med en mamma så halt o lytt så har deras minsta bus o kastande grejer kring golven varit... ehh... skitjobbigt!

För varje ömmande steg jag tagit under dagen har jag sneglat på klockan o tänkt: "Är den bara så lite än?!"

 

Och så den där inkontinentstövaren....

Aldrig mer, jag säger ALDRIG mer kommer han att få gnagben (nu ljög jag igen, det kommer han att få!) men dom fick gnaga benet från köttsoppan igår, det var ett rejälare, mycket smaskigt gnagben... o stövaren har gnagat, intensivt totalt uppslukad i sin egen värld har han gnagat!

 

Pissnödig? Oj, skynda!!! NU ska jag ut! Och en mikrosekund senare SKVAL!

Och så skval, skval, skval... TVÅ gånger på det nya klick-golvet i hallen!!!

morr

Och så är ju jag så där vigolant så jag bara kastar mig ner på golvet med skurtrasan... HAHAHA! Precis vad jag önskade just idag... Knäskura golven! 

Nå, nu är det ju snart slut, slut på den här träningsvärksdagen o jag vet att i morron är det betydligt bättre... skönt!

Nu fattar jag också varför det heter just KLICK-golv...

Så låter det när hundfötter tassar på det... Klick-klick-klick...

 

Jag har tröstat mig med chokladbollar... ett lass!

Fast jag hittade nåt lite GI-vänligare recept... riktigt gott! Mycket chokladigt! =)

Dom (som är kvar efter trollens lördagsgodis-sjos) ska jag egenhändigt vräka i mig till melodifestivalen... o så en whiskeypinne... pappan har köpt en ny sort singelmalt, Glen Grant... ska bli spännande! Hoppas den är rökig o god!

Börjar vara sugen på Laphroaig, där börjar vi ha rökig whiskey! =D

 

 

- - - - - -

 

 

En liten uppföljning... så här klockan 22:41

Trollen borstade tänderna... stövaren pissade på golvet en tredje gång! (Börjar allvarligt fundera på om det är nåt riktigt fel på honom!) Trollen fick välling, vi kröp ner i sängen, dom såg Mulle Meck- fanns kvar från teliahyrningen på morron! Herr Edvin somnade som en stock... stumpan studsade fortfarande i sängen när jag gick ner, EFTER melodifestivalen!!

Chokladbollarna har totalt tappat sin attraktionskraft... en skål med jordnötter har glidit ner... Whiskeyn var så långt ifrån man kan komma det där askfatet jag var ute efter... citerar boken "Single malt whisky" av David Wishart:

Grupp D - "Lätt, medelsöt, liten eller ingen torv, med fruktiga, blommiga, maltiga toner och touch av nötighet" i den gruppen finns då Glen Grant... det jag var ute efter ikväll var Grupp J - Fyllig, torr, tydligt torvig och medicinsk, med touch av kryddor och tobak! Grupperna går från A till J... så det där lilla glaset med blommig D-whiskey räckte gott för mig, nu ska jag rasta inkontinensjycken... sen borsta tänderna o lägga mig o lösa sudoku! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0