Lugnet spred sig...

Skrivet den 30 januari 2009 kl 16:49

 

Han, monsterpojken, blev kidnappad!

Innan farmor kom o hämtade honom hade han hunnit med en hel del... klämma lillasysters fingrar i toalettdörren, ramla på golvet (han fick lite hjälp av mig, ut från toaletten) så han slog hakan i golvet o blev så trött att: "Jag kan inte orka! huääähäää... Jag är trött! buuhhuuu.. Jag är pinknöööödig! uahhhhäääää..." låg han raklång på hallgolvet o vrålade! Monsterpojken!

 

Det är mera sällan han syns till, den där monsterpojken som intar Edvins kropp, och, ju bättre Edvin blir på att kommunicera, förstå o kunna göra sig förstådd, desto glesare mellan tillfällena av illvrålande treårstrots-kast kring golven! 

Och, Edvin protesterar inte speciellt mycket över att bli kidnappad! Han blir så ompysslad där hos farmor o farfar i Kypas... o alla dom andra!

Så, han saknar nog inte sin morrande mamma speciellt mycket!

Strax före fyra for han då med farmor... stumpan, som inte sovit nåt på hela dan, drog fleecefilten över huvudet o somnade i soffan, nästan direkt... det var då jag hörde det! TYYYYYYSTNADEN! 

 

Den var öronbedövande... trots att Findus o hans hönor kacklar för fullt på tv:n så är det en sån kompakt tystnad att det nästan går att skära i den!

Ikväll ska vi mojsa, jag o stumpan, nu när vi har en tjejkväll för oss själva, pappan jobbar ju till i morron! 

Kolla på Lets dance... Fast, det börjar ju bli lite makabert... var o varannan deltagare drabbas ju av nån riktigt läskig sjukdom!

Tror jag ska ta mig lite ost & kex... o nåt glas rött vin till! mmmm

Lets dance är Ediths favoritprogram på tv! Hon showar o dansar så man inte har tid att kolla kändisarna... Stumpan är bra mycket duktigare! =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0