Man kan sova...

Skrivet den 23 februari 2009 kl 08:07

o så kan man SOVA!

Fleeceoverallen, t-shirt under... där låg jag o snarkade under duntäcket, med min dunkudde ovanpå min älskade molnet-madrass o sov för fullt när pappan kom från jobbet (han slutade 22.00)! Och så har jag sovit hela natten! 

Värmeslag?? Näpp... Men, jag har inte frusit heller! ;-)

 

Trollen o jag åkte till Kypas en sväng...

Faster Emma bjöd på tårta o så hade farmor gjort semlor, det blev en frollar-dag! Hargryta till middag så vi hade en heldag! =) När vi kom fram så höll farfar på att skotta snö med traktorn... Edvin började studsa i baksätet o vi hann knappt stanna bilen så satt han i traktorn! Nåja, vi hann ju gå in o ta av ytterkläderna... sen var det bara att klä på overall o hela kitet för herrn skulle ut o köra traktor! Och köra snöslunga!

 

Hela dan rallade vi på där... klockan hann närma sig sex på kvällen när vi gav oss iväg, båda trollen garntrötta o somnade så klart i bilen!

Det blev grin o tandagnissel innan vi kommit oss in, fått av overaller, ut hundar, välling i mikron (två flaskor tar två gånger 55 sekunder) etc etc etc... allt hela tiden ackompanjerat av en ilsken herre i studsande i vardagsrummet som var såååå trött, o hade sååå ont i benen! "Men sitt still i soffan o vänta tills vällingen är klar i stället för att ligga o kalva dig o sparka med benen på golvet då!!!" Det tog sin lilla tid så låg trollen i stora sängen o såg Disney channel, slurkade i sig välling o själv gick jag ner o diskade... mina planer var två rara barn som slocknade strax efter att vällingen var slut! Ehhh... Det är ofta mina sinnebilder om rara barn inte stämmer överens med verkligheten!

Klockan närmare 22 har vi somnat, hela högen! 

Så, det blev ingen tandborstning för mig igår!

 

Idag snöar det o vi har planer på en Öppis-sväng! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0