Måste man kanske testa?

Skrivet den 4 mars 2009 kl 08:18

För det verkar ju vara delikat!?

KATTMAT!!!

Färg o form är ju hyfsat tilltalande om än enformigt men... smaken?

Hur är smaken???

Ska man gå efter lukten så...

Mjä, kanske jag hellre äter annat...

 

Trollen gjorde inget annorlunda på morron, upp tidigt o kolla barnprogram, vid halvsju gick vi ner för vällingfixande o hundrastning osv.

Efter ett tag ville stumpan ha saftsoppa... öppnade kylen o pekade: "Där, dricka!" och ett par limpsmörgåsar fixades också.

Mjukost med skagensmak till herrn, stumpan fick leverpastej! 

Det är ju gott!

 

När jag känner doften o smaken av saftsoppa så vill jag genast ha en limpsmörgås att tugga på... nu har jag ju det här GI-joxet... så jag bara smakar ytterst på tungan, men får en sån där barndomskänsla i kroppen av smaken! Saftsoppa o limpsmörgås var nåt jag tyckte jättemycket om när jag var liten!

Så, jag tycker ju att trollen också borde tycka om det... 

Det ÄR gott i barnmunnar! Punkt...

 

Fast, nu är ju de här barnen inte riktigt som andra barn när det gäller mat i alla fall... För, bägge två älskar o slukar grisfötter... Edvin ratar varmkorv till förmån för surströmming o kräftor! Sen har vi ju "äckel-stumpan"!

 

Var hennes smaklökar utvecklats vill jag inte veta! 

Hon är hejdlöst galen i katt och hundmat!

Först har det bara varit hundmaten som slukats om/när hon kommit åt... men, nu har hon gett sig på kattmaten också! Det hänger ju ihop med övriga utvecklingen, hon har lärt sig att klättra så fint upp på allt som är så pass högt att hon når upp till kattmatsskålarna som står på 115 cm hög byrå!

 

Båda trollen lämnade sin frukost, Edvin gnällde: "Jag är tröööööött!" o så pep han iväg, Edith sa: "Inte!" när jag försökte få henne att äta lite mer än en fjärdedel av smörgåsen...

Saftsoppan slurpades snabbt upp, de skulle ju prompt ha varsitt sugrör så... bubblande av luft i glasen fick de nog i sig en del av drycken!?

 

Stumpan pep iväg... jag hämtade en ny blöja o dagens outfit till henne... haffar henne där hon klänger halvvägs ner bakom soffan o så upptäcker jag att hon har munnen full... hmmm... inte fasen är det leverpastejmacka inte!
Nä, lite omilt gräver jag morrande ur hennes mun: "Det är AJ AJ att äta kattmat!!!" stumpan hulkar lite, spottar... o hela munnen var smockfull av MJAU torrfoder! SUCK! Och, jag bekymrar mig över att stövarn äter hundskit... kanske det är mindre allvarligt än stumpans äta-djurfoderfobi!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0