Skräckblandad förtjusning...

Skrivet den 5 februari 2009 kl 09:25

Det är torsdag...
Dagen som jag i en veckas tid sett fram emot med blandade känslor!
I dag ska jag ha en nära-döden-upplevelse igen...


Jag lyckades ju få en ny spinnigtid idag... =D efter en kvarts intensivt ringande med mobilen på automatisk återuppringning o den vanliga telefonen fick fingrarna samtidigt sköta med manuell återuppringning... Det var upptaget!

Det är ett lite lustigt bokningssätt, måste jag ju tycka... att man på söndagskvällarna ska ringa för att boka en ny tid för veckorna som kommer!?
Nu var det egentligen fullt idag, men... då var det ett återbud som jag fick hoppa in på ändå, tack o lov! För, nästa tid som gick att boka var återigen torsdag om en vecka! Och, har man nu kommit igång, i alla fall så pass att man fått röven ur soffan o tagit sig TILL spinningen... ja, då kan två veckors uppehåll vara förödande! ;-) Latmasken kan rätt snabbt innfinna sig! =D

Jag hade ju gärna velat anmäla mig till en grupp som alltid har samma plats o tid... men, det finns säkert nåt system med det hela.
Bara jag inte glömmer att ringa mellan 17.30 och 20.00 på söndag för att boka tid nästa, nästa vecka!

Det ska bli så intressant... pass nummer två!
Nu ska jag starta på absolut lägsta belastning... och öka på eftersom!
För, mina ben ska tåla... dom bara SKA överleva längre än lungorna!!!
Att lungorna dör... o att jag svettas ut varje droppe vätska, det tar jag... men, benen dom ska överleva en kvart i alla fall!

Den där träningsvärken som aldrig direkt infann sig... få se om den dyker upp!?
Visst kände jag av att jag använt muskler som inte rört sig på länge, länge... men, jag hade förväntat mig att vara död i två dagar! Så ont o ömt att livet nästan skulle bli outhärdligt... så satte sig värsta träningsvärken i halsmusklerna som går från nyckelbenent upp till skallen! Visst kände jag lite grann i magen, speciellt uppe på sidorna... men, men... Det ska hur som bli hur spännande som helst att få testa pass nummer två... kanske man överlever 10 minuter innan överlevndadsinstinken vrålar: "Kliv av! Åk hem!"


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0