Ensam hemma... =D

Och hur jag ska slöa, slappa o lata mig... HELA dan!
Pappan o trollen pös iväg för en stund sen... dom skulle o göra Kypas osäkert!
Själv ska jag inte göra nånting... visserligen så ligger det där ständiga tvättberget o morrar i källarn "Kom o ta mig... jag vill tvättas, torkas, vikas, strykas, stoppas in i skåp o lådar!!!" men, jag ska stoppa bomull i öronen!!!
Disken... dammsugarn... golvmoppen... ja, dom tänker jag också fullkomligt bara strunta i! Tror jag...

Formen har dom senaste dagarna varit lite halvkrasslig... har kännt mig lite ruggig o skrovlig när jag klivit upp, halvfrusen o lite seg under dagen... så, det är som om en förkylning ligger o kurar inombords! Så, idag blir det en dag i lugnets teckan... fixa lite vitaminrika o varma drycker, DET ska jag!

Jag lyssnade på radions nyheter på morron o då insåg jag att vi har det riktigt bra här i sverige!
För, allvarligt talat...
Är inte det här ett vansinnigt löjligt o onödigt nyhetsinlägg!
Stackars fotografer!

Fotografer som träffas av "förlupna" puckar när dom bevakar matcher...
Och, att dom gnäller o tycker att arrangörerna ska tillhandahålla hjälmar som dom som vill kan använda... Hmmm... inte för min vildaste fantasi inbillar jag mig att NÅN fotograf skulle ta på sig en "allmän" hjälm för att skydda sig mot eventuella puckar medan dom hänger som galningar utanför hockeyrinken för att få så bra bilder som möjligt!!!
Hade dom då inte redan haft med sig en egen hjälm då???

Undrar just hur arbetssituationen var för tex. dom nio fotograferna som förföljde prinsessan Diana den natten dom körde ihjäl sig?
Gnälldes det över någon säkerhet där???

Nånstans så tycker jag ju att man själv ansvarar för sin egen säkerhet!
Okej, om jag jobbar som montör på Volvo o skruvar ihop nån bildel... så ska ju företaget se till att jag inte utsätts för risker... men... det beror ju på vilket jobb man har?
Pressfotograf???
Då jobbar man ju överallt... där nyheterna finns!
Jobbar man som målare får man väl finna sig i att det stänker målarfärg...
Typ...

Nå... nu ska jag lata mig!

Kommentarer
Postat av: Lisbeth

.. stackars fotografer,läste på AB:s hemsida om tränaren som blev hårt träffad av en puck, kan även nämna att en mig närstående man blev träffad av en puck på ögonbrynet under en träningsmatch i september månad här i ishallen ett år och då tyckte Anne Rovander att det var dags att börja ha hjälm när han skall gå och se hockey, efter det att hon sytt ihop såret. Så det kanske är på plats med hjälmtvång till vissa....

2009-01-07 @ 21:27:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0