Jag är INTE trött!!!

Hmmm....
Nä, då... Inte trött!!!
Stumpan somnade ju som sagt ganska sent igår...
Jag var förvånade över att hon orkade hålla igång så många timmar utan sömn... i stort sett hela dan... I alla fall från eftermiddan tills hon somnade en kort stund vid var det nu omkring 21.30! Såklart trodde jag ju då att Stumpan sover som en stock till långt ut på förmiddan! JA... JO... Kring åttatiden vaknade hon till o tog sig en tuttslurk... o somnade inte om utan låg där o stirrade på mig med pillemarisk blick! Nu somnade hon en liten stund på förmiddan... inte tillräckligt länge för att jag skulle hinna "blogga" o snöra in några rader på V75:an... Hoppet finns där... varje vecka att dom där hästkräken ska springa som jag vill!!! Ja, ni läste rätt... hästkräk... det är mååååånga V75-omgångar sen jag kallade dom vid nåt behagligare namn... snart blir det "pålägg" jag kallar dom!!! Fast senaste tiden kan jag ju skylla på Harry Boy... för, jag har inte hunnit kolla in vilka hästar som ser bra ut o som jag tror tänker springa garnfort på lördan!
Efter frukosten så skruttade hon runt ett tag, tänkte att hon är nog trött o vill lägga sig i vagnen o vila en stund... men nä! Inte... så klockan traskade iväg.... inte förrän tjugo över 11 la hon sig mycket motvilligt i vagnen... försökte desperat hålla ögonen öppna... men, till slut... gav hon sig! Znnnark!
image151
Vaddå trött?? Grus i ögonen??? Nähä... INTE ALLS!!!

Egentligen skulle vi hängt med pappan som for till Kypas idag... men, jag hade en känsla av att den där Ditton skulle ha varit en piplisa som inte nöjt sig med nå annat än min famn... När majjaloppan inte sover som hon behöver!!! Trött majjaloppa=grinig majjaloppa som bara ska vara i famnen... så, pappan fick åka själv... Han skulle dessutom hjälpa till med flyttbestyren hos Christer o Stina så jag hade nog inte ens kommit mig ut med jyckar o skidor en sväng om jag känner Ditton o mig själv rätt... =) Nå, nu har vi en till tjej-dag! Rätt behagligt att strosa på i lugn o ro utan besvärliga brorsan som stormar... fast, det blir ju såååå tyst!!! Så man hinner ju börja sakna honom rätt fort ändå!
Jag har kommit på det här med Ediths mammighet... Det har inget med att det är en mammas lilla loppa hon är helt enkelt ett matvrak!!! La mig just med henne i sängen o skulle vila... hä... hon började genast pipa ömkligt o följa mig med blicken när jag gick upp för att hämta hennes napp! Inte var det MIG hon ville åt... det var innehållet i mina tuttar! Matvraket!!!

Klockan är halvtre... Nätet var vansinningt långsamt idag!!!
Och... bloggsidan har dom joxat med så den har funkat som den velat lite si o så...
Men, nu tror jag att jag fick till det! Och... travet hann jag också få in....

Kommentarer
Postat av: Lisa-Maria

nu har buspojken sovit med mig i soffan i en timme och precis vaknat svettig och varm.. =)
trött har han nog blivit efter att ha varit med traktorerna utomhus och kört och åkt BOB :D

2008-03-29 @ 18:12:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0