Sängen kallar...

Några rader innan!

Jag säger bara, Gå o häng dig själv!!!

Jag ska sluta... jag lovar, aldrig mer! Jag ska banne mig sluta baka efter recept!!!
Men, när det ser så smaskigt ut... så man bara måste testa att baka!!!

Aldrig o never again!!!
Hemmets Veckotidning....


Notera DEGKLADDET i övre högra hörnet!

Jag tyckte ju att det lät lustigt... först 1 1/2 dl mjölk att röra ut jästen i sen en hel liter ljummet vatten till bara 1 1/2 kilo rågsikt!!! Och, det blev kladdigt... dunkade dit en tre deciliter till... elvispade ihop så det blev en hyfsat hanterbar smet, har lärt mig en gång i tiden att man ska bearbeta bulldeg så den släpper från kanterna o köttbullssmet så att den fastnar... Den här degen... lossnade inte från kanterna! Men, optimist som man är... tänkte jag att det blir säkert bra när man bakar ut... HAHAHA!!!

Det är i särklass den värsta deg jag varit med om...
I receptet står det att man ska knåda degen smidig på "lätt mjölat bakbord"!
Vilket skämt...resten av tvåkilospåsen gick åt till att varsamt hantera degen så det åtminstone gick att kavla ut kakor!! Knåda??? Nä, nä... Det gick definitivt inte!!!
Det var då monstren började trött-härja...
Suck... så när åtta av de tjugo eländes kakorna var gräddade höll trollen på härja som värst... stumpan kanade fast på tröskeln mellan kök o hundrum påpushad av storebror o med illvrål som påföljd!

Men, tillsist var alla brödkakor gräddade... men, ett ilsket mail ska avsegla till Hemmets Veckotidning från denna dator!!! Fasen... det har gått mycket bra att överleva utan dagstidning... så det lär gå betydligt bättre att överleva utan veckotidning!
De kan ta sina recept o stoppa upp... nånstans där solen inte lyser o så långt bort från mitt bakbord som det bara går... morr...

Och nu är klockan på tok för mycket igen...
Trött... natti natt...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0