Vilket mission sen...

Ja, pappan konstaterade: "Int går det att släppa iväg dig till civilistionen!" när synen som mötte honom då han o trollen klev innanför dörren var den här - - ->

Men, jag har fått uppleva en NY SIDA av vår residensstad i alla fall!!! =D

Vilka trevliga människor! Trots uruselt väder...


Och sata-skrot-smhi som lovade riktigt fint, en ganska stor sol som bara delvis skymdes av ett moln, när man kikade på nätet igår kväll!
Men... det kan jag lugnt säga...
Mulet, grådassigt o blåst!
Det blåste nå så otroligt så att min premiärtur på ett par långfärdsskridskor var intressant, först så trögt att det inte var sant... sen stannade man o gjorde helt om men DÅ gick det undan - medvind som hette duga!
Och, kul var det... trots att pjäxorna var nog så små o det där med teknik o balans si o så! Men, inte olikt inlines var det... o trots att jag bara testade i max fem minuter så kände jag hur underbart kul det hade varit om solen hade strålat från en blå himmel!

Tack JL för att du "tvingade" mig att testa!!! =D

Nå, jag måste ju erkänna...
Blåtiran gav SENNA mig...
Den där stövaren... vars tänder härom dagen låg farligt nära utrotning utan bedövning hamnade själv farligt nära utrotning!!! För, jisses så stjärnor jag såg!!!
Han var ju bara såååå glad, ivrig att få komma ut o pinka... de stackars djuren som fått vara ensamna i flera, flera timmar... (troll o pappan åkte ju till Kypas på dan nångång) så, han studsade värre än vilket 2 meters NBA-proffs som helst!
Och pang i nyllet! Det gjorde så vansinnigt ont... o direkt efteråt kändes det precis som om det rann blod inne i ögat! Och, med bildbevis ett par timmar senare så syns det ju klart o tydligt att det verkligen rann blod!!!

Fasen så jag har fått blåtiror sista tiden! Tredje inom loppet av några månader!
Och, tredje nånsin i mitt liv!!!
Nä, fjärde... jag har blivit skallad av en häst under ett hopp över ett hinder också!

Nå mer spännande än så blir det inte...
Jag lovar att berätta mer detaljer i morron på öppis!
Så ni får nyfikna er lite till, Öppis-polare! ;-)

Näpp, nu ska jag o kolla blogg-röstningen...
Sen ska jag stranda i soffan en stund, men efter en hel dag på isen så har jag en känsla av att värmen under en filt o gopappan att krypa upp i famnen på så kommer John Blund rätt fort o stör lite sand i ögonen...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0