En lugn söndag...

Det är verkligen full rulle på dom, småbusarna!
Fast Edvin har varit osedvanligt "snäll" dom senaste dagarna... han har väl haft fullt upp o leka med nya leksaker! =)
Fast Edvin är ju en snålis med sina grejer... fast själv är han snabb på o låna o köra med Ediths Hästtransport o bil!!! Men, om hon råkas ta en traktor eller nåt o peta i så är han hela fort framme o plockar undan dom! Han som inte annars nånsin städar o plockar undan!!! Måste ta tag i det där... med att städa undan...
Vi skulle behöva fixa till "hundrummet" till lekrum till dom... Har fantiserat om att ha det som eget sovrum men, tror det får bli deras lek o eller sovrum. Men, det är ju ett projekt som man måste vara två för att få till åtminstone inte ensam med två monster i hasorna som ska hjälpa till! Nångång, förhoppningsvis innan dom är femton, blir det nog av...

Vilken koncentrationen när lillsyrran kör bärgare!

image31

Jag tog några fler bilder i samma veva... hade precis ställt in vattenskålen till dom två husdjuren som är stationära i vardagsrummet och den ena av dom mycket avlånga djuren knölade ner hela sig i den lilla keramik-vattenskålen... såg så kul ut! Och, jag filmade även en snutt när den knölade ur sig ur den! Jag säger inte vad exakt det är för djur, men farmor har nog en aning i alla fall! ;-)

Edith börjar bli riktigt jobbig att ha o göra med! =)))
Byta blöja på henne är ett projekt... för, det är armar o ben som går som väderkvarnar o får hon alls tag i nåt fast så svingar hon sig upp o runt... det går inte att släppa en millisekund uppmärksamheten när hon ligger på skötbordet... det är en pärs... för när jag tagit på henne ena byxbenet o börjar med det andra så givetvis drar hon ut det första... o så håller vi på ett tag tills jag lyckats få på båda benen o dra upp byxorna blixtsnabbt.... armarna är det ungefär samma med, fast då när jag tar tag i en arm så är hon på nolltid upprättstående genom att dra sig upp med hjälp av min hand! Bara att lägga ner henne igen o börja om... ett par tre, fyra gånger innan man fått på henne en tröja... suck! Sån var inte Edvin!! Han låg mest still o var nöjd med tillvaron... Med honom var det inga större problem... han satt still i babysittern o i barnvagnen... han låg still på skötbordet! Edith har knappt suttit i babysittern... för så fort hon blev stor nog att sitta i den blev hon tillräckligt rörlig för att halvvägs klänga sig ur den!

 

Jag upptäckte att klant-jag köpt fel diskmedel!
Är omåttligt förtjust i Skonas Oxygen... som är stört omöjligt att få tag på här i Överkalix... så, när jag är iväg till nåt större ställe så brukar jag hamstra några flaskor... så också nu när vi var till luleå! Glad i hågen plockade jag på mig ett gäng, sex flaskor närmare bestämt och lovprisade diskmedlet så mycket att tom Anna köpte sig en flaska! Sen, när jag packar upp dom upptäcker jag att det är FEL!!!! Det var ju Fresh!!! Suck.. stön.. urk? blä!!!
Enda jag kan skylla på är väl att man efter en dag i storstan blir kollrig i skallen! Och, så stod dom flaskorna på samma ställe där Oxygen-flaskorna stod sist jag handlade där!!! Kanske inte hela världen... men, man kan ju känna sig klantig!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0