Knäck är sååå gott!

MMmmmm igår kväll blev det lite godistillverkning...
Mozartkulor o knäck...
Tyvärr blev ju knäcken "för hård" så dom går ju inte att bjuda bort (så då kan mamman sluka alla!) o jag måste koka ny knäck... *snyft* *snyft* (såg ni krokodiltårarna?)
Kan inte begripa varför jag är så fullkomligt galen i knäck! Tur att det är enkelt att göra, hade varit värre om det var Mozartkulor jag hade sånt begär över, för dom är då lite krångligare...
Edvin o pappan har klivit upp tidigare än vad jag o Edith i vanlig ordning... dom hade satt i gång toys-filmen, o Edvin såg gladeligen den... strax därefter for pappan till jobbet o snabbt kom Edvin o sa "brmm" till mig... alltså, han ville se Cars! =) Antagligen en tillfällighet men det var som: Ja, nu for han... då kan jag titta på Cars!
Sen har dan varit en halvgrinig dag... Båda två har hållit mig sysselsatt med omväxlande gnäll så man har inte hunnit göra nåt... o så detta gnäll... Iiiiiiii! Jag är allergisk mot gnäll!
Och nu tyckte jag att det började dra kallt kring benen, så jag ska plocka upp piplisa larsson, Edith som ligger o gissa vad.. gnäller i sin säng o gå ner o kolla vad monsteredvin gör... antagligen dörren på vid gavel o Ask ute o springer!
---
nä, det var inte värre än att han hade tagit sin tripp-trapp stol o klättrat upp till kylen, där stod han (med fingrarna bokstavligen i kakburken) fullt med choklad runt hela truten!!! NEJ... hann jag tänka... inte mozartkulorna!!! Men, puh, dom hade han inte hittat där dom låg orörda, ganska högt upp i kylen, däremot hade chokladsåsen blivit avsmakad rejält! Edith fick sig en tuttslurk o somna som en stock så nu ska jag försöka bädda till lite o plocka undan monstrens tidningsslakt! För båda två har fullkomligt storslaktat ex antal tidningar som ligger utslängda kring golvet! Så, sen är det bara att invänta nattens magknip o gnäll... för, bebismagar brukar inte tåla fläsk/ugnspannkaka o det har jag ätit!
Emma, du kan ju gå in på: http://mittklipp.aftonbladet.se/app/viewMovie.action?id=14241
där finns det ju några till filmsnuttar om du inte sett dom redan... =)
ett litet tillägg...    =)    Det var ju mozartkulorna han hade hittat upptäckte jag när jag packade ner dom i en plastask... det saknades en!!! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0