Snälla barn... lite att skriva!

Hehe... inget gott som inte har nåt ont med sig... eller?
När dom är "snälla" så har man inget att skriva om... för, hur kul är det att läsa om: idag har jag efter frukosten diskat undan all disk medan Edvin suttit som ett tänt ljus o sett på Cars o Edith passade på att busa en stund med sina leksaker på golvet för att sen somna så rart i sin vagn... Sen har Edvin lekt med sina leksaker... bla bla osv...
Hmmm... aldrig är man nöjd! ;-)
Idag fick vi specialleverans av brevbärarn... han kom in med posten!!! =)
Fast, det var ju ett gäng paket så, det hade ju inte rymts i brevlådan.... Bla ett Tradera-paket innehållande en rätt stor blå lastbil "Toys r' us" o en plasto-traktor som herrn blev lite imponerad över... tom när det var en mercedes lastbil, inte ens en Scania!!! Så, Edvin hade att leka med hela eftermiddan så nöjd... Vi tog en storrensning i leksakslådorna igår! Så, det är rätt tomt för jag tror 75% av alla leksaker var trasiga!!! Dom blev sparade i en kartong i källaren som han får nån gång i framtiden för att begrunda hur hovlöst han lekte sönder sina leksaker... fast, lite får nog pappan skylla sig själv... står det 3 - 12 så menas det ÅR inte månader som han vill inbilla sig! Och, när det står "Tål endast varsam lek" när man beställer leksaker så betyder det "Tål inte att hanteras av Edvin!"
Så, nu ryms Edvins julklappar! Hur det nu ska lösa sig med mer plats... Edith behöver ju också ha leksakslådor! Vi får kasta ut nån hylla i "hundrummet" o inreda som leksakshörna istället! =)
På tal om tandläkare o Jeanettes kommentar... Han Bengt har ju jobbat här på folktandvården, har varit hos honom... så, hittar jag ingen som är garanterat tipp-topp utöver det vanliga, blir det ett besök hos honom! Han är avstressande med sitt hummande o nynnande när han jobbar! =)

Kommentarer
Postat av: Linda, Oscar & Lucas

Ojdå en vinnare från kommunen, inte illa!!!
Jag är mkt imponerad, grattis...
Tyvärr håller inte min hund riktigt den standarden =)...
Snälla barn, vilken lycka =).
Hälsn. Linda

2007-12-19 @ 20:22:54
URL: http://www.flexis77.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0