Kidnappad...

Jag var lite orolig att farmor hade tänkt sig att handla eller nåt sånt svammel innan hon kom o kidnappade monster-Edvin... Monster kanske han inte var direkt... men han var intensiv... o på o surrade högljutt, jävlades med Edith o var "på" precis ALLT! Så när klockan började närma sig 18 (farmor slutade då) så satt jag på nålar o räknade ner sekunderna! ;-)
Och... strax efter 18 var han var nog lika glad att slippa oss!
För, han vinkade så glatt där han satt i framsätet när dom for!
Typiskt då att stumpan som i vanliga fall kan sova läääääänge har vaknat tidigt idag!
Nå, det är nästan FÖR lugnt utan Herr Edvin!

Igår var han som sagt "aktiv" men när det började durra en traktor här utanför som slog ängen... då blev han tyst! Stod läääänge, länge o kollade ut genom lillfönstret i hallen på vindan!
Sen kom han ner o tittade genom fönstret i nedre hallen... till slut så skulle han ut med kommentaren: "Hör inte traktorn! Vill lyssna!" Så, på med kläder o så ut... Och så självklart plockade han sin egen gräsklippare o satte igång o klippa... han JOBBAR! =)
Efter nåt tag så hände nåt med traktorn som blev stående... åter igen en kommentar: "Traktorn, stannat... Tyst!"

Stumpan vaknade som sagt tidigt...
Nu är hon gnällig, så jag ska göra ett försök att lägga mig o lösa melodikrysset med henne i sängen!

Här är mitt förslag....

- - - >

L12 kan ju vara OM också... har inte hört klart krysset!
Ja, så klart... OM ska det vara!

Katterna gör lite framsteg...
Igår var Armani intresserad av damen... bet henne i nacken lite så hon fick morra o fräsa... Idag har damen gått o jamat o vrålat... Så kanske det är på gång nå kattsnuskeri! =D
.
.
.
Typiskt...
Det är ju inte överdrivet ofta det händer vare sig det ena eller det andra... men, nu har det hänt samtidigt... FLERA gånger! Edvin rantar iväg åt kypas o så kommer det en traktor o plöjer, sår, skördar, slår ja... Idag var det hövändning!!!

Den här hade nog Edvin velat se "live"!!!

Stumpan har somnat andra svängen idag!!!
Vi försökte vara ute en stund men... pip-lisan skulle bara vara i famnen så då gick vi upp o la oss istället... medan vi väntar på att pappan ska komma med Johan... vi ska käka tillsammans lite grillat... Bäst att passa på att göra sånt när gaphalsen är på vift! ;-) Det är som om han blir väldigt mycket extra uppspelt när Johan kommer... o han är ju inte så förtjust i höga ljud o stimmiga barn! Så, det räcker nog gott med bara rumpstumpan!

Ja ha...
Inte nog med att det var EN John Deere traktor här o vände höet...
Nu ikväll kom det en annan o gjorde balar av det!!!
Ok... ni får applådera!
Jag blev faktiskt imponerad över mig själv att JAG, den totalt ointresserade mamman som inte skiljer på en gammal boxer o en hyfsat ny Volvo-traktor... ehhh... Jag såg att det var en helt annan traktor! =D =D =D
Fast... Jag ska erkänna... på den förra traktorn fanns det en reg.skylt som jag redigerade bort o när jag skulle göra samma sak på den här bilden så fanns det ingen reg.skylt!?!
Var tvungen att kolla så det var samma sida o jämföra med den förra bilden... Å då såg jag ju att det var en helt annan traktor! ;-)
Men, som sagt...
Han missar verkligen traktorfröjd den här dagen!

Dom har helt olika framlysen!!!

HEHE...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0