Åhhh....

Äntligen...
suck.. mmm...
Härligt!

Nu är nya gamla bettan på plats... o tangentbordet känns som bomull under mina fingrar... End-knapparna sitter där dom ska.. fast, nu hade jag ju vant mig vid det andra tangetbordet så... =) tar väl ett tag att skola om sig! =D Nu är det bara att "boa in sig" på nytt... Skönt... så man kan göra sina bokmärken o lösenord sparade på enkelt sätt! Hade bara 102 mail som ramlade in när jag fixade i ordning outlook... nå, dom flesta lästa via web-mailen... men, ändå.. nu ska det katalogiseras o fixas med nya mappar osv... fast å andra sidan är det verkligen bra att göra en rejäl rensning för nu kan man lägga upp saker o ting på ett smartare sätt än man hade tidigare o så! Inget ont utan nåt gott!! =)
Igår skulle jag ju skriva några rader... men, då kom jag inte in på bloggen... det märks att trafiken är tät på kvällstid så det är väl bäst att man passar på o skriva under lågsäsong mitt på dagarna!
Igår var jag o "speakade"! =D Har säkert surrat om det tidigare... efter radiotävlingsäventyret blev jag "upptäckt" som speaker!!! Jag var o provpratade o det blev väl ganska bra... (kände inte igen mig själv när jag såg o hörde det färdiga resultatet!!!) o igår var det lite kompletterande inpratning... det är nån slags utbildningsdvd för hemtjänst o omsorgspersonal det hela ska bli.. men, kul var det i alla fall!! Man får känna sig lite nyttig o betydelsfull nån annanstans än bland små monster, djur o dammråttor... ;-) Inte för att det är fy skam... bättre ungar, djur o dammråttor finns inte men, ibland kan det vara skönt att bara vara själv också! Känns som om det var hundra år sen...
Edvin var en underbart go o härlig busunge igår! Helt underbar utan tjafs... tom efter sömnstunden i soffan var han "snäll"! Ibland blir man chockad! Fast, då var natten grinigare o idag har väl humöret haft nån enstaka sväng under monsterstrecket! Fast, elakast var han nog med farmor som kom för lite efterrätt (krama barnbarn) efter lunchen! Han totalt nonchade farmors önskan om en hejdå kram när hon skulle fara!!! Han var mer intresserad av att kolla in farmors bil!!! Grabbar....
Fast.. lite kul med den där pappans Traderande... o att jämföra med mitt Traderande! Jag köper massor av leksaker till Edvin, traktorer o släpvagnar... grävmaskiner o polisbilar osv... Till Edith blir det en massa rosa rysch-pysch o annat smått o gott nyttiga saker... Pappa.. han köper en lastbil till Edith! Och, när Edvin satt med honom o kollade in köpet så sa han: Dittos!!!! Och om nån annan mer maskulin leksak så sa han: "MIM!!!"
Grabbar!!!!!
image71
Ediths nya lastbil... Gissa om mamman kommer att vakta o se till att det faktsikt blir DITTOS också!!!

Nä... nu är det en raring som står o knöstar i spjälsängen... tror att hon har nå illaluktande fuffens för sig! Skiter, spyr, fiser o rapar värre än värsta sjörövaran gör söta, rara prinsessan!!!
Lär skriva mer idag...

Kommentarer
Postat av: Anna

Det där om Ediths "ljudeffekter" och andra illaluktande ovanor, det påminner om hennes två fastrar Lisa och Emma, har aldrig stött på två så äckligt, rapande tjejer i hela mitt liv, det är ju synd att de redan smittat av sig på på Edith ;)

Nä, ska nu gå och ta hand om disken efter middagen... Pannkaka blev det idag...

Gillade Ediths lastbil, den var verkligen ROSA!!!

2008-02-07 @ 18:04:47
Postat av: Lisa

Det är rätta takter att Edith också ska få en lastbil, tro mig, av mig kommer hon bara få bilar i framtiden som present, julklappar m.m.. =)

2008-02-07 @ 20:57:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0