Alla hjärtans dag!

Så idag hängde vi med pappan när han åkte till Bränna... han började jobba klockan 12 så vi behövde ju inte direkt kliva upp vansinnigt tidigt... var just en sväng o handlade o för första gången fick Edith sitta i kundvagnens barnsits... Edvin fick knöla ner sig i själva kundvagnen... ja, jo... det är ju också ett sätt att hålla ner hushållskostnaderna.... för det ryms ju inte mycket matvaror!!!
Har två förslag till Konsum... Ett: några kundvagnar i COOP Forum/ICA Maxi-storlek så båda ungarna OCH det man behöver handla ryms! Och så två: Dom skulle kunna göra några rymliga barnfamiljsparkeringar längst fram mot gatan för det är rätt bökigt att knöla sig till bilen med två illbattingar o en kundvagn med varor! Det går ju inte att lämna vare sig ungar eller varor ensamma i affären... nä, man tjorvar iväg med allt på engång o så är det smockat på parkeringen så man får hålla andan när man kryssar mellan bilarna o hoppas att man inte stöter i nåns billack! Sen är det ju trångt nog ändå på parkeringen... för att stå o lyfta i två småbarn i deras bilstolar o krångla fast bälten är inte det smidigaste som finns! Själv brukar jag försöka o hålla ganska långt avstånd till parkerade bilar som har barnstolar i sig... men, det tänker väl inte folk som inte är "insatta" i småbarnslivet på hur det kan vara... =) Och.. säkert om det skulle finnas specialparkerningar så skulle väl vissa korkskallar ställa sig där i alla fall bara för att latmasken inte ids gå något längre... För, innan min ryggoperation när jag hade som värst i ryggen o var tvungen att gå med kryckor för att överhuvudtaget ta mig fram fick jag ju ett handikapparkeringstillstånd... o det var mer än en gång det stod nån idiot på handikapp-p-platserna och mig veterligen så gäller det inte om det är huvudet det är fel på för att få stå där!!!
image76
Det känns så vansinnigt lyxigt att parkera på barnfamiljeparkeringen utanför ICA maxi att jag bara just för dom parkerningarna åker dit o handlar när jag är i Luleå!!! Stora o luftiga, nära ingången - risk för överkörda barn o stötta bilsidor är minimerad! Nå, grejen jag skulle komma till var att Edith har blivit så stor att hon fått överta brorsans bilstol o han fick sig en ny! En BeSafe iZiUp... måste säga att det var en riktigt fin bilbarnstol.. lätthanterlig o mjuk o skön! Så, nu får bilstolen bli kvar i bilen o bara Ditton hänga med in! Och, skööööönt o slippa kånka på alltihop! Och Ditton... oj voj vad hon tittade o pillade på allt hon kom åt! Sååå nöjd! Lilla nyfiken i en strut-majjan!
Sen åkte vi en sväng till Nybyn o grattade Annika på födelsedagen... Edvin är såååå impad av Connys gamla trehjuling att han direkt han kommer innanför dörren nästan börjar surra om "brmm brmmm"! Vi var inte så länge där eftersom vi tänkte passa in pappans lunch kl 14 så han kom o skjutsade hem oss... slipper vi hämta honom när han slutar 19.15! Nå, samtalsämnet var ju givet idag... Diesel-smugglarhärvan... dom "bor" ju granne med en av dom inblandade... nästan... Ha... tänk om en sån här grej proportionellt sett skulle hända i Stockholm... då skulle det vara flera tusen som skulle häktas på samma gång!!! Överkalix är fantastiskt! Här händer det grejer!! =D Fast, nu har ju antal "företagare" drastiskt minskat så vi lär ju inte hamna överst på listan över bästa förtagarkommun nästa år!!!!
Lyckades skära mig på lillfingret, det vänstra, igår... haft plåster på o att skriva bokstaven a med ett klumpigt plåster är inte så lätt.. så jag plockade bort det... inte vart det nå bättre!!! Allt klister sitter ju kvar på fingret så det fastnar i tangenten varje gång!!! *iiiiiiihhh*
Näpp... nu ska vi försöka få igång nåt käk.. Edvin har ätit lite bättre idag... så kanske han tom äter middag idag!!! =)

Kommentarer
Postat av: Faster Emma

Men neeeej! Vad sager du!! Edith! Anvander Edvins bilstol! Behover inte baras omkring langre!!! Det har var da sista gangen jag reste bort! Nu ska jag va som en iller bakom edith sa att jag inte missar minsta lilla framsteg som hon gor!:)

2008-02-15 @ 01:06:14
URL: http://www.getjealous.com/kypasemma
Postat av: Anna

Tänk om Emma visste att Edith sitter på toan emellanåt ;) He,he hon skulle bara veta vilka framsteg som det lilla busfröet hittar på...

Ang Konsumparkeringen... jag undviker att handla på Konsum bara för att måsta vara på den parkeringen, mindre parkeringsyta får man leta efter... jag brukar ställa mig på baksidan bredvid posten för att det inte brukar vara så många bilar där, och smidigt att smita iväg på bakgatorna iställer för att möta de "garna" pensionärerna som kommer varvandes på ettans växel :)

Ha det bra!!!

2008-02-15 @ 13:37:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0