Äntligen LOST!!!

Hur jag har väntat!!!
Så äntligen börjar det... YIPPIE!!!
Anna blev hitkommenderad av storebror i går... så, hon kom traskandes mitt på dan... förkyld o eländig! Så vi har ugglat med monstren idag... dom har varit skötsamma fast Edvin har haft en inte-ätardag! Han följde med pappan ner på morron o fick sig frukost, jag o Ditton sov kvar ett tag.... tills Edvin kom upp när pappan for till jobbet... när han kom nära o gav mig en morrongois så luktade han kattmat... rikigt äkta Whiskas-burkmat... så började hjärnan febrilt fundera.... "Åt inte Ask upp resten från fatet som jag gav katterna igår??? Tog jag inte upp fatet från golvet??? VAR har han fått tag på kattmat??? Har han rensat skafferiet o gett katterna mat??? (igår utfodrade han Ask med hela burken med okokta makaroner... var väl en miljard på golvet som krasades sönder)" Nå, vi gick ner o så såg jag att han fått en kaviarmacka till frukost!! Jag har aldrig varit förtjust i kaviar... nu vet jag varför... Luktar kattmat! =)
Tempot idag har varit rätt lugnt... Edvin har som sagt inte ätit... vare sig lunch eller middag... men så kändes han varm igen... o var hängig, satt o halvsov i min famn mitt på dan... o om han gör så är han inte i form! =D Sen kom Anders o Lasse så vi grävde i oss ett gäng fläskkotletter o knäckig äppelpaj med vaniljsglass o dadel-vinäger-sirap! *mmmm* Det blir himla gott med söt, sliskigt knäckig äppelpaj o så syrligt smakrik dadeljox...
Nå... nu är klockan 21!!!
Ajö!

Nu... är har vi sett Lost! =D =D =D
Gillar Lost!

Skulle ju bara säga att Ask, är den stilige sonen till Baloo... eller som han så tjusigt hette Beyaz Töjre...
Breton så klart! Världens bästa stående fågelhundsras! Baloo var orange o vit och ganska lik Ask... tyvärr var jag tvungen att ta bort honom i somras... inte kul... men, i samma veva fick jag ju hem hans son, uppfödd i norge, så saknaden blev inte allför stor! Då vet du Linda! =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0