Busfrön...

Idag igen!!!
Fortfarande är det busiga busfrön som gäller... båda är goa o glada o Edith är riktigt bra i formen!!! Lite, lite hosta... men pigg o glad! Edvin är också en raring... o faktiskt äter han riktigt bra!! Och, hör o häpna... det kommer mer o mer ord... han försöker i alla fall!!! =D

Måste ju fortsätta o förklara mina kryptiska inlägg om Anders... Lillan...
Nya jobbet är som personlig assistent... så från att ha jobbat kväll efter kväll efter kväll så kommer han att jobba 6,5 dygn per månad!!! Helt ledig varannan vecka o jobba varannan dag dom andra två veckorna... Inse... han kommer ha mer ledigt första månaden han jobbar än vad han haft semester under snart tre år!!!!! Och, med tanke på att han varit avskedad i snart tre år är det ganska fantastiskt!
Och vilket lyx att ha ett schema att gå efter... att veta att vecka 43 jobbar jag si o vecka 12 så!!! Inte som det är nu... visserligen har han ett schema att gå efter... men, så fort nån är borta så åker han på o jobba!

Nä... nu är det tedags igen... småmonstren sover... Edvin i sin rallysäng o Edith ligger i sin spjälsäng!!! Ett tag i alla fall... ehhh... nu är hon tillbaka i storsängen... HAHA!!! Så lååååång stund tog det!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0