Dammsugare...

Vad är det för j-la mening med o tillverka dammsugare som är totalt värdelösa på att suga???
Jag köpte en "billig" Volta på ICA för några år sen för att ha uppe på vindan o slippa kånka upp o ner på den vanliga... den har ju funkat som ett koarsel men, har använt den ändå, trott att jag i vanlig ordning lyckats hitta måndagsexemplaret av dom som såldes till Överkalix... Nu plockade jag Kjells likadana dammsugare... garanterat endast använd en gång (när jag storstädade åt honom i 70-års present, höll på i över tre hela dagar!) o den funkar lika skitdåligt!!! Alltså... varför??? Edith är effektivare att få upp råttorna från golvet än Voltan!! Min melodifestivalskväll i sängen med Edith o popcorn slutade ju som man bara kan ana... =D Popcornskålen upp o ner på golvet (inte i sängen?!?) så, nu när jag försöker dammsuga upp dom sa***s opoppade kornen får jag hålla dammsugaren sju sekunder över varje korn - jag kunde HÖRA dom sick-sacka i sakta mak genom röret o slangen!! Snart åker den ut genom fönstret!!

Apropå dammsuga...
tror Christer Sjögrens damer hade varit effektivare!! Säkert är dom avdragsgilla också! =)))
Inte skulle det förvåna mig om han går o vinner hela skiten... men, då är det färdigtittat på melodifestivalen för min del... nu ljög jag... hehe... det är väl det som är halva nöjet... att förfasas över alla värdelösa bidrag som alltid vinner! Fast, Sjögrens städcompany var nog i värsta laget!!!

Katterna jobbar på... eller i alla fall Armani! Nu har han kommit så långt att Echo åtminstone vänder upp röven åt honom... fast, spöar upp honom när han håller på för länge o kommer för nära... men, det tar sig! =D

Stackars kraken Ask... han är ju såååå nyfiken o vill vara med på ett hörn fast Armani är inte sugen på ett bihang!!! Spö får han så det heter duga!!!
Hjälps inte... kul med djursnusk!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0