Far o flyg...

Nu är det tyst o lugnt... nästan! Det är väl omöjligt att få det tyst o lugnt.. men, nu har dom farit samtliga!
Jag o Edith skjutsade Martin o Kevin till Kallax idag... egentligen borde ju Edvin fått följa med till flygplatsen... han hade nog blivit störtimpad av o se flygplan på riktigt!
Vi släppte bara av morbror o kusin o sen for vi en sväng till ICA Maxi det är rätt kul o handla där! =D Vi hittade både smått o gott!
image65
Mamman lyckades hitta en leksak som alla gillade! BRRRAMM!


Fast Edith gillade ju kartongen skarpt!!! Tills hon druttade i backen...

Och, hon fick en egen leksak också... en snigelaktig sak som man drar i ett snöre o som har lite plockklossar i sig som man ska peta ner i rätt hål... image69
Brorsan blev synnerligen intresserad av babyleksakerna mitt i allt!

och två nya backar att ha sina egna leksaker fick hon också... GISSA VILKA???!!! =D Nä... dom två som är rosa o lila??? Allvarligt... hur kan nån gissa det! HAHAHA!
Men, lite tanke var det väl att Edvin skulle sky dom som pesten... för, annars skulle han inte drömma om att ta i nåt som är rosa eller lila... Dittos säger han med avsmak om jag låtsas ska ta på nån rosa tröja eller så... ;-) Men, så fort det hamnade lite leksaker i dom nya backarna så var han genast dit o kollade läget (läs kastade ner dom på golvet!) så, få se då om hon får ha sina grejer ifred...
Idag har Edvin varit piggare... skönt! Han har ätit lite bättre o humöret har varit hundra gånger bättre idag än i går! (eller så beror det på att han har sluppit mig o Edith flera timmar!! Vi for till luleå vid 15,15-tiden o kom hem vid 19-snåret) men, nu så har ju pappan fått tillbaka sin kraxhosta som han drogs med i flera veckor tidigare i höst/vinter... nu tvingar jag honom till doktorn om det verkar hålla i sig!!!!! Ha!

Kommentarer
Postat av: Anna

Åhhhh, vilka krokodiltårar!!! Ni får skruva fast lådan i golvet så den inte är dum mot Edith och välter :)

Hade velat se den där snigelaktiga saken, får nog komma och hälsa på er nån av dagarna som jag är hemma...

Ha det bra, och frys inte ihjäl i den kalla norden ;)

2008-02-04 @ 22:35:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0