Host... host...

Igår var inte jag heller speciellt uppkäftig!
Eftermiddan o kvällen var hostig o ont i kroppen... så, jag låg nedbäddad med små gulligmonstren när dom gick o la sig sen gjorde inte jag nåt mer... hade ett halvt öga på vad doktor House i 4:an sysslade med sen kom John Blund!

Pappan påminde mig om mina aktiviteter i går natt!!!
Snacka om blixtsnabba reflexer... en kobra ser ut o stå still i jämförelse med den här mamman i sömnen... o pappan fick gnugga sig i ögonen o fråga vad sjutton jag sysslar med när jag pysslade om Edvin "Oj, oj, lilla pluttinutt... Du höll ju på backa ner från sängen!" När jag kände vad jag i sömnen trodde var Edith vara på väg ner från sängen vid fötterna så flög jag upp o flockade tag i pyjamaströjan, en svart med självlysande skelett och inte rosa elefanter!!! När jag vaknade till o upptäckte att det varit Edvin som skulle upp i sängen så fick jag lite röda rosor på kinderna... tur att dom inte syns i mörkret... Undrar just vad Edvin tänkte... där han mitt i natten halvsovande får en flygtur upp i sängen!!! Och, var får man sina krafter ifrån?? Inte skulle jag orka lyfta upp honom "i vaket tillstånd" så där... =D Nå, jag hade i alla fall glömt bort det... men, vi fick oss ett gott skratt i alla fall!!

Pappan fick sig ännu ett gott skratt när jag skulle plocka fram middagens hamburgare o bröd från frysen... På väg mot spisen med famnen full med frysgrejer frågar han vad jag ska med pitabröden till? Oj... tillbaka till frysen o stoppa in förpackninen... han stod kvar o frågade igen vad jag skulle med pitabröden till?? Ehhh... hade ju haft två förpackningar!! Dom låg framför hamburgerbröden o jag bara plockade undan dom för o glömde o stoppa tillbaka dom!!! Suck! Har sagt det förr o säger det igen... undrar just vad sjutton mer man gör som ingen märker!!! PUH!
I morgon när Anders börjar 12 hade jag tänkt o åka till banken o göra lite Kjell-grejer... jo just!! Vad bra det går... man ska väl inte klaga om man har jobb i den här kommunen.... men va f*n... det går inte o planera ett j***la skit!
För så fort det är nån borta så åker Anders på att jobba... o hur kul är det att jobba till 19.15 när man har småbarn som går o lägger sig strax därföre!!! Okej... återigen... glad att ha jobb... men, det hade inte varit helt fel om det funnits ett schema att planera dagarna efter... o kanske inte fullt så många sena kvällar.... Blä!!!
Tänk om dom där förbaskade hästarna nån enda lördag kunde springa som JAG vill!!!! VA??? Det är ju bara sju stycken som behöver vinna... fast... om man nu skulle lyckas... så blir det väl en omgång när V75:an ger 1243:50!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0