Kan man sova så???

Igår var det inte speciellt mycket ös...
Edvin blev kidnappad av farbror Erik... Lilla raringen var trött... klockan han ju bli rätt mycket o ha la ner huvudet i armarna på bordet o suckade "Nej, nej, nej!" När Erik skulle hämta honom!! Tyckte nästan lite synd om honom.... Jag försökte med lite övertalningsförmåga om att "Tänk om pappa behöver ha hjälp med o starta bilen - Följ med Erik o åk o kolla!!!"... det sket han högaktningsfullt i så då provade jag med "Tänk om Farfar har hittat nån ny leksak till dig... eller en röd fyrhjuling med rosa prickar till Ditto!!!" DÅ tändes en glimt i ögonen... o villigt togs kläderna på o så fick han åka Ford Pick Up med Erik... så, han for o jag satte mig med Edith o åt upp middan...Edith åt dåligt igår... o när pappan kom hade vi just lagt oss i sängen för en tuttslurk men hon piggnade till o fick full fart o var uppe o röjde en stund! Så, vi gick ner så pappan tog sig käk o jag o Edith slog oss ner framför tv:n.... nå Edith gick lös på Edvins leksaker... det var motorcykeln, en fyrhjuling o stora gula jonka-traktorn som hon kastade sig över!!! Som om hon försökte passa på när han inte är hemma!!!??? =) Nå, Anders gick ut o skottade snön som hade lyckats ramla ner o jag såg "På spåret".... Har aldrig sett det förut, men nu mitt i allt tyckte jag att det var skitkul o se o har sett dom senaste tre, fyra programmen... fast nu var det final... jag höll lite grann på Hoa-Hoa och Cecilia Hagen... tycker dom är sååå sköna! Men, nu blev dom väl tvåa??? Jag hängde inte riktigt med tror jag.... hade svårt o få skärpa på ögonen o var allmänt borta! Så, jag tog tandborsten o sen hopp i säng med Edith... hade lite tankar på att kanske läsa lite ur tidningen Land medan damen somnade o sen kanske kolla datorn lite... Men, i vanlig ordning så var Ditton en iller på tidningen så jag släckte lampan.... o ja... sen minns jag inte mer förrän jag vaknar på morron i drömmarnas värld.... Glassbilschaffisen testade min molnetmadrass!!!! Var får man drömmarna ifrån??? Kanske mitt medvetande kopplar ihop glassbilschaffisen med kyla, han var i går o jag stod ute o frös i snögloppet o köpte glass... o i natt har jag varit VARM!!! Så, det var väl en bra kombination för att kyla ner madrassen!!! HAHA!!! Nå, nu har jag i alla fall vaknat! Edtih sover fortfarande o jag sitter här o väntar på att hon ska vakna... ids inte lyfta över henne i spjälsängen o hon vaknar väl snart så jag vågar inte gå nånstans... o pappan, han har åkt o jobba igen!!! Vilket trevligt sällskap jag var igår då.... Men, jag var totalt slut... Nånstans har jag en bild av att kurera influensa med att krypa ner i sängen, kanske med en god bok o en kopp varmt the, o vila!!! HAHAHA!!! Man öser på tills man stupar... sen sover man!!!
Och nu sitter jag o lyssnar på Ring så spelar medan Stumpan sover... hoppas febrilt att rätt slutsiffra dyker upp så jag får ringa in!!! Nu borde ju vara lite lättare att komma med när så många sörlänningar har ström o teleavbrott efter stormen igår!!! Har försökt flera gånger... o kommit fram till växeln ett par gånger... men, jag vill ju komma med i programmet!!!! Jag måste ha ett drag av nån blottar-gen.... När jag inte kan låta bli såna saker.... =)))
Nå, kanske vi kommer oss iväg o äta surströmming ikväll... har lite lösa planer på det när det inte blev förra helgen... Vi hade planerat in med Bengan en surströmmingsmiddag som sjuka barn avstyrde... så få se om man orkar o framför allt har luktsinnet kvar!!!! För, om den snoriga förkylningen gör att luktsinnet försvinner så är det ju totalt meningslöst att äta surströmming!!! Det ska ätas med luktsinnet på topp!!!
Hoppas nu bara Edvin inte blev alltför trött igår...
Han har varit en sån jätteraring flera dar så jag tror nog att han fortsätter att vara go!!!
Och nu börjar det knorra o röra på sig under täcket! =D Skönt... jag längtar efter en kopp kaffe!

En kommentar från Lisa medan jag "bloggar"!! hehe...
Så skönt att han sovit! Hoppas han får en lugn o bra helg! Han kan nog tycka det vara skönt o slippa morrande morsan som inte har ork med honom!!

Nu börjar melodikrysset strax... hon sover ännu!!!
Så, jag smög mig ner för o se om kanske det fanns en kopp kaffe i termosen... men, inte... o tro fasen det att han inte hunnit koka kaffe på morron... för bombnedslaget jag såg sist där nere i kök o vardagsrum var BORTA!!! Disken ren o satt in i skåpen... dammråttorna försvunna o strumporna fastnade inte i kladd på golven!!! Allt skinande rent o fint... va!!! Melodikryssrutan låg framme på bordet!!
Alltså... jag säger bara det... det kan inte finnas en karl i den här världen som är bättre än Anders!! Helt fantastisk!!! Jag bara måste skryta lite offentligt om honom... Jag muttrade ju om att jag har inte tid o vila idag för jag måste ju göra det o det o det... så, då gjorde han det istället!!!! Mållös!!
Synd bara att inte fd cheferna kunde se o uppskatta vilken fantastisk arbetare (kan ju inte säga anställd när det är närmare tre år sen han fick sparken) dom hade!!!

Det går ganska bra med melodikrysset! Tack o lov för Wikipedia när frågorna gäller operetter!! Läderlappen trodde jag var en seriefigur!!
Nu smög jag mig ner o tog mig en kopp kaffe som hade perkulerat klart... o stumpan sover ännu!!!
Hoppas det är rätt...


HA! NU är hon vaken!!! Klockan är 11:19 o det lät: PRUTT!!!
Morronpruttarnas drottning är på gång!!!
image84
Finns det nå sötare???

Pratade med pappan just... o han förklarade städningen med att det inte hade nåt med mitt välbefinnande!! Utan, helt sonika så att han är såååå sugen på surströmming... (så jag skulle få vila så jag är hyfsat pigg o åka o äta strömming alltså!) HEHE!! ;-)
Han är bara bäst!

Tack för biderna Lisa!!
Han ser ut att ha det skoj!!!
image85image86
Ser ut som om Fanny håller på o bli omkullbrottad i snön!!!!

Kommentarer
Postat av: Anna

Sitter nu och syr Edith blåa fleeceoverall med flodhästar på, den är nästan färdig :)
Så snart får hon krypa omkring med den!

Här skiner nu solen och jag skulle behöva gå ut, men jag försöker sy färdigt först tror jag :)

Kram

2008-02-23 @ 11:31:13
Postat av: Anna

Så där ja... nu är den äntligen färdig, det tog lite mer tid än jag trodde... hoppas bara nu att hon kan ha den, den kan möjligen vara "att växa i"... men, men... jag tar med den på måndag när jag far till ÖKX, så får jag försöka ta mig till er någon dag och låta Edith prova den :)

2008-02-23 @ 13:30:39
Postat av: Farmor

Har ni sett att Edvin har fått nya skoterhandskar i svart skinn "Made in Finland"

2008-02-23 @ 17:29:34
Postat av: Lisbeth

Hoppas att Ni kom iväg på surströmmingsskiva och att den smakade gott(vilket jag inte kan förstå)vilken superbild du fick av Ditto, jag tog den som skrivbordsunderlägg!!! Det är väl godkänt.
Ha det bra o
hoppas att all förkylning har gett sig för denna gång.
Lisbeth

2008-02-23 @ 20:50:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0