mammas lilla loppa...

stackars lilla hjärtat... hon är sjuk!
Igår kväll var hon inte uppkäftig... tempade henne o det visade på 39ºC... o inatt har det säkert varit en bra bit högre för hon har varit brännhet o riktigt hängig!
Kolla in stumpans simmigt febriga blick!!!
image79
Ändå såååå go o glad!! Annat är det med storebror... hu så ilsken han kan vara!!!
Nu kan man ju i alla fall skylla på förkylningen... men, han är jobbig, det hjälps inte!
Denna dag har väl inte gått till världshistorien som den smidigaste eller den mest pedagogiska... för, min egen form har väl inte heller varit tipp-topp! Och... tålamodet med monstren blir ju mindre då.. ryggen har varit elak o så till råga på allt så lyckades jag ju klämma högra pekfingret!!! Och det var Edvins fel... *morr* =D Hehe... lite kul i efterhand men helskotta så ont det gjorde!! Edvin är ju som en igel på skafferiet.. vi har ju en hasp högst upp för o slippa att allt blir utrivet... men han har ju falkögon att upptäcka när man glömt att haspa på så då är han där i ett huj..."KAKA!!!!!" Så ock idag... fast, då låg Edith o sov i vagnen o jag höll på o städa så jag var måttlig road av att hindra honom från skafferirensning... rusar dit o smäller igen dörren med följden att överskåpet öppnas av lufttrycket... mer irriterad smäller jag igen även det skåpet... med mitt pekfinger mellan!!! Fy... det gjorde ont!! Och.. jag är smärttålig!!! Svordommarna osade i säkert fem minuter... med fingret under rinnande kallvatten!! Så, nu har jag vänstra lillfingret o högra pekfingret åt skogen... Så, när jag skulle öppna kattmatspaketet... ett sånt modernt med en kant att riva av... så fick jag inte upp det!! Båda händerna handikappade... det bara gick inte att få grepp om den tre millimeter höga kanten som man ska vika ner för att kunna riva av!!! Tur för katterna att Anders förbarma sig!!! =)
Det är ju lördag... melodifestival!! Jag erkänner... jag bara älskar melodifestivalen!!!
Tyckte att tvillingarna var riktigt bra... faktiskt!!! Och tack o lov gick ju inte Skråla vidare direkt... har lite svårt för henne... Carola alltså.. tycker att hon verkar va så kall o inte tycker jag att hon är speciellt bra heller... Däremot så hade jag nog gillat låten om inte gaphalsen gölat sönder den utan låtit Andreas Johnsson sjunga själv!!! Och så kan jag inte låta bli o tycka att Kebabpizzan var skööön... Hade blivit riktigt kul o spännande om DOM gått vidare istället för Carola o co!
Nä... nu har stumpan varit vaken en stund... suttit i min famn o korrekturläst det jag skriver... vet inte hur hon bär sig åt... men men några flinka fingermanövrar så har hon ändrat om allt möjligt! Mitt i allt försvinner allt... sen blir det superstora eller små bokstäver... osv... o jag kan inte ändra tillbaka... bara att stänga av o gå in igen!!!
Hennes temp vara bara 38ºC i kväll så det kanske blir en svalare natt...
Natti natt...

Kommentarer
Postat av: Farmor

Krya på er små änglarna mina/ Farmor

2008-02-17 @ 15:53:49
Postat av: Greta

Krya på er. Alltså jag måste få se Edvin när han är ett monster för han är alltid så go o snäll när han är här.(Kan det bero på att alla bara gullar på och frågar va han vill och leker med han hela tiden när han är här, man kan väl säga att han är en mittpunkt) Kram från Greta och gänget

2008-02-17 @ 19:58:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0