Röja?!!?

Haha... man kan ju alltid försöka i alla fall...
Hade tänkt ta tag i "hundrummet" o få undan allt skrot o skräp...
för nu ska kaminen på plats!
Har fått övertalat en installatör att förbarma sig över installationen... så man får värmt fötterna åtminstone en gång innan det blir sommar! Fast, Edith hade inte riktigt samma åsikt som jag... för, det tog väl en 20 minuter så vaknade fröken... så, det blev bara lite böcker som packades undan o resten får jag väl göra i morron...
Jag måste hur som helst in till Bränna o köpa lite extra attiraljer typ murbruk o sånt innan det går o sätta igång... o eftersom tuben med nåt klegg att smeta runt för att det inte ska börja brinna låg i lådan med rör till skortstensanslutningen som blev kvar i garaget som håller ett par grader minus så hade ju den tuben frusit o det står klart o tydligt på att "Aktas för frost"... så, jag antar att det inte går att använda innehållet efter att det tinade upp från sin djupfrysta form!!!! Trist att det inte står klart o tydligt utanpå lådorna att det kan innehålla fryskänsligt material... då hade man väl inte drömt om att låta den stå kvar i kallgaraget... men, men...

Busarna har varit goa idag också... börjar bli långtråkigt att skriva det nu... HEHE!!!
Nä, skämt åsido... det är så underbart när Edvin är på gott humör!!! Han är så otroligt fantastiskt härlig då... vilken sanslös skillnad mot monstret Edvin!!!
image87
BusEdvin i nån kryptisk teckenspråksutövning

Jag hade tagit fram en påse löja från frysen som vi skulle ha till middag... o Edvin gillar fisk så han sneglade på den otinade fisken som låg på bänken o sa: "Haj! Mmmmm!" Och, det blev riktigt gott... stekt löja o löksås o potatismos är grejer... trots att den legat ett tag i frysen så var det hur gott som helst! Och Edvin smaskade i sig... tom Edith fick smaka lite grann o såg ut att vara helnöjd med smaken! Fast, det blev mest bara mosad potatis o så lite löksås för hennes del... så i morron blir det mer lukt i morronpruttarna!!! =D Annars är det bara nattens svalda luft under tutt-slurkande som kommer högljutt ut... nu får det jäsa lite lök i stumpans mage också!!! Stackar oss!!!

Det var ju Lost ikväll... i vanlig ordning mojsade vi på i soffan med en thekopp... o en gigantisk godispåse som jag beställde med Pontus när dom var till Haparanda i helgen... på det där enorma godisvaruhuset... påsen vägde säkert tre kilo!!! Ha... stumpan vaknade, också det i vanlig ordning... o så fick hon höra prasslet från påsen o ögonen spejade ut o lokaliserade påsen!!! Och... då var hon snabbt ner från famnen o upp, stående mot bordskanten fick hon tag i en godis... o inte vilken godis som helst... en jonkaspindel!!!
Och, gissa om stumpan sörplade o sög i sig o bara tyckte att det var såååå gott!!!
image88
mmmmmm....

image89
Intensivt avsmakande av godis!!!

Vad ska det inte bli av denna Ditto!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0