Snor... snörvel... host...

Fy för o va förkyld o småbarnsmamma...
Idag har verkligen snoret försökt ha rally ur näsan! Skrovlig o hes o ont i halsen... Och hostan river i bröstet så jag tror luftrören är på väg upp! Bihålor känner jag att jag har!!! Så, Edvins högljudda aktiviteter är inte så uppskattade... lederna känns... öronen gör ont... tror jag har alla tänkbara symptom man kan ha!!! Suck... Man är nog inte världens bästa mamma när man är sjuk... ;-) Morren duggar tätt! Tur att Edvin är en riktig raring... börjar nästan bli chockad när han, trots influensan, är så härlig! Tack o lov! Men, intensiv... oj oj... o precis allt ska ha peta o röra o plocka fram o plocka bort! Och så har han faktiskt ÄTIT dom senaste dagarna... dagens lunch bestånde av korv o pommes med wokgrönsaker slurpade han i sig nästan en hel, stor, tallrik!!! =D
Edith var riktigt pigg på morron... Hon har sovit jättebra i natt... ätit en ordentlig omgång mitt i natten o fortsatt sova till efter nio nångång... sen var hon en superbusis! Hon hade full rulle i ett par timmar sen somnade hon om.. efter det så har hon varit i sämre form igen... värre o värre under dan, knappt ätit o sovit max tio minuter åt gången... o piper o gnäller så fort hon inte är på/vid/nära mig... men, hon är ju ändå hundra gånger bättre än igår!!! Hon är ju kontaktbar! Det var lite läskigt igår när hon var helt "borta"...
Och äntligen slipper hon tajt-blöjorna!!! Jag lyckades ju köpa fel för nåt tag sen... plockade up&go-blöjor i Dittos storlek istället för vanliga... o dom har ju fått ligga undanstoppade för att ha sen... när hon faktiskt kanske går... men, så fick jag för mig att testa o ta på henne en här en dag o hjälp... dom var ju nästan för små!!! Så... det var bara att använda upp dom i raketfart!!! Och... sista tiden har jag varit tvungen att halvöppna dom i sidorna för att hon inte skulle få tryckmärken... o dom har räckt i evigheter har det kännts som!!! Men... nu är dom slut!!! =) Lillstumpan... blöjorna skulle ju räcka till 11kg... men, trots att hon "bara" väger 10kg så var dom trånga.... hon måste ha fördelat kilona på "fel" ställen!
Nä... nu ska jag göra ett allvarligt försök o få ihop nåt att äta... suck... inte värsta matinspirationen idag inte... Pappan jobbar sent... förhoppnignsvis blir det inte många fler sena jobbarkvällar mer!!! =D=D=D För, om nu inte Emma o Lisa hört det så har han ju fått ett nytt jobb! Och, gladast av alla är jag!!!

Kommentarer
Postat av: Farmor

Hoppas farbror Erik varit på kidnappningsrally med "Forrden" så att vi i Kypas får lite action under helgen.
kram från Farmor och krya på er

2008-02-22 @ 18:59:50
Postat av: Farmor

Förresten, jag är jätteglad för Anders nya jobb.
Puss o go/Farmor

2008-02-22 @ 19:03:35
Postat av: Greta

Vi tycker allihopa att det är jättekul med Anders nya jobb nog har han varit slav nog länge. Har varit och träffat Edvin hos Farmor och han såg ut att trivas omringad av en massa beundrarinnor. Va bra att Edith är bättre hon såg ynklig ut på bilden från vc, men nu får ni krya på er båda två. Kram från oss.

2008-02-22 @ 22:24:13
Postat av: Lisa

Jo du vet han som blivit kipnappad, han har sovit med mig och sovit hela natten från cirka 21.30 till 07.30 =)

2008-02-23 @ 09:25:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0