Telefonterrorist...

Stumpan den raraste har sovit inatt... o dom vaknade rätt sent båda två... pappan hade då hunnit till jobbet ialla fall!! =) Så, efter en aktiv morron full med bus för dom båda efter frukosten så blev hon trött... o somnade i vagnen så jag passade på att gå upp o kolla mailen o blogga osv... Självklart så röjer ju Edvin där nere... köket är rakt under sovrummet o av nån besynnerlig anledning så hörs alla ljud vansinnigt bra ner till köket o tvärtom hörs knappt nånting... så, när Edvin släppte ut Ask o han kommer upprusande, i full karriär jagandes katten, och Edvin lika snabbt efter dom så kan jag bara tänka mig hur det lever om från busande hundklor på trägolvet... Sen sätter Edvin igång "leka" med Ediths leksakstelefon som surrar som ett kompani bergsgetter på marsch över alperna.... Den DÅNAR o studsar som fasen... o när man drar den fram o tillbaka hundrasjuttio gånger över trägolvet så låter det som om hela taket ska rasa ner i köket! Har hört det med mine egna öron!!! Och.. han måste ju envisas med att hålla på hur mycket som helst!!! Sen, tar han dammsugar munstycket från ena dammsugarn o sätter på den andra (har inte fått ner den gamla urusla dammsugarn än) och kör med den rasslande fram o tillbaka över golvet! Och, jag håller andan... o hoppas att hon inte ska vakna där nere... Typiskt...

Nu har han lugnat sig o leker med pappans nya nyckelring!!!
Traderafynd, såklart... har börjat en samlingstävling.... o det är bara jag som deltar! Är lite knäpp.. jag vet... Just nu står det 6 - 6 så jag måste ut på jakt!!! Egentligen kanske det är 7 - 5 för jag har lagt beslag på FORD-traktornyckelringen... för enligt alla proffs så är ju Ford bara skit... men, jag gillar Fårrdar o blåa ford-traktorer, det är traktorer det! Så, jag tror inte grabbarna är så noga om att ha den... Och, om man ska hårdra det hela så är ju Ferrari-nyckelringen också Edvins... men, det är ju en HÄST så... självklart hänger den på tjejernas sida!!!
Pappan tittade chockad, helt mållös på mig när jag tyckte att vi måste skruva dit lite krokar på älghornet för det ryms inte fler nyckelringar snart! =D

image90
Edvins polis o Pappans Pickis-nyckelringar

image91
Grabbarnas sida

image92
Tjejernas sida!!!

image93
Visst måste det dit fler krokar!!!

Fast, han Pappan muttrade nåt om att hade inte älgarna har tappat hornen så hade jag väl fått gå ut o skjuta en med fler taggar!! Han har det inte lätt, med alla orimliga krav vi ställer på honom!!! =)
Hehe...

Hu... han hade passat på o ta sig en tallrik Frosties!
Och... jag som trodde att jag hade glömt att haspa på skafferiet tidigare när han saltat golvet... tydligen var det halkigt kring köksgolvet för speciellt kring hjulen på Edtihs vagn hade han saltat!!! Och... stumpan bara sov!!! Nå, sen senare så fick jag då erfara att han både haspar av OCH på igen... för, min hjulförsedda stol stod nära dörren... haspen på o frostiespaketet stod mitt på bordet... och en skål till brädden fylld med flingor... utan mjölk! Sen fick ju lillsyrran smak på grejerna... antagligen med lite hjälp av brorsan... suck... o bebisar ska inte äta dittan o dattan... men, såna regler o förmaningar kan inte gälla småsyskon med större syskon i lämplig busålder!!!
image94
så oskyldiga man kan se ut!!!
Dom små raringarna...

Kommentarer
Postat av: Greta

Alltså dom är bara för söta små bustrollen:) Kramar till er alla.

2008-02-29 @ 21:44:40
Postat av: Farmor

Om ni haft "Mimmi" Eriks älghorn så hade det åtminstone varit fem pinnar till att sätta nyckelringar på...Fast å andra sidan så har vi ju 14 lediga pinnar i Ruona än så länge.

2008-03-01 @ 08:51:13
Postat av: Faster Emma

Ojoj,, sa sota..guuud va jag ar bebis sjuk

2008-03-01 @ 10:57:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0