Alltså...

Vad är det för fel på den här kommunen???
Man blir ju bara helt matt...
Tog mig tid till en kvällspromenad med Ask ikväll... hade köpt nå garn till mamsen som jag skulle lämna... Där traskar jag fram efter E-10:an (en hårt trafikerad europaväg!!!) o får syn på en skylt..... som i kraftiga ordalag befaller oss att plocka upp hundlorten annars hotas vi av böter!!!! I morron har jag två projekt... Ett: åka till Bränna o göra klart sista arrangemangen inför begravningen... två: plocka med kameran o fota skylten!!! Nu jäklar vill jag ha igång min dator så jag kan lägga in alla bilder som den knökfulla kameran har i sig!!! För, det är ju totalt sinnessjukt det här... hur i helskotta funkar den här kommunen egentligen? Här ska man plocka upp HUNDSKITEN ur ett dike där ingen människa sätter sin fot vid en hårt trafikerad väg (vem rengör skiten från alla avgaser???) medans kommunen fullkomligt skiter i vad vi gör med våra möbler... tvingar oss att privat elda upp miljöfarliga möbler för att deras anställda är för lata för att bära ner dom för en trappa???!!! Hallå!!! Var finns logiken???
Dessutom berättade mamma att skylten som suttit där vid vägrenen sen innan snön kom har plogats bort en gång o att kommunen har varit o satt upp den igen, lite längre in/ner i diket!!! Sånt har dom tid o råd att göra!!!! Voj Voj... inte konstigt att hela kommun håller på rasa samman... med såna prioriteringar!!!
Sen ska jag kolla in om jag hittar en hedelig gammal badmössa på Tradera... gärna en med läckra plastblommor som alla tanter hade på sig i badhuset när jag var liten!! För, den där Ditton... hennes kladdiga fingrar är experter på att slita i mitt hår... nätterna igenom o även om jag inte är håröm så gör det hur ont som helst!!!
He.he... Anders får väl slag...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0