Bland molnen....

har jag sovit inatt!!!

Molnet
oj oj oj...
Såååååå gudomligt, otroligt behaglig!!!
Jag hoppas så att detta fortsätter... för, att vakna en morgon o kunna röra på sig!
Kliva upp utan att de närmsta timmarna går åt till att knöla igång det kärva maskineri av ryggkotor jag har! Helt fantastiskt!
Normala mornar vaknar jag o måste hjälpa till med händerna för att få vänt o rört på benen... upp ur sängen nästan rullande o så ett långt evinnerligt morr tills ryggen börjar mjukna upp... minst en timme innan stelhet o smärtor börjar ge sig... så, gissa om det kändes ljuvligt att kliva upp på morron! Visst sitter det kvar ont men, men, sååååå otroligt mycket mjukare var jag så.... Halleluja-moment för att uttrycka mig a´la Idol-Kisthi!
Sen blev ju Edvin lite imponerad också... för madrassen levererades med LASTBIL!!!!!
Hö hö hö!!! Det var en gosse med stoooora ögon som kollade in lastbilen när den kom lullandes in på gården...
Otroligt vilken snabb service... jag skickade första mailet till firman sent fredag kväll... fick svar nästan direkt... pröjsade madrassen nångång sent lördag o på torsdag sover jag på den!

Fortfarande är datorn på spa... fast det kanske är nåt straffläger... för... det är ganska frustrerande att vara utan dator! Ja, jo... jag använder ju Pontus... men, hans tangentbord är sååååå trögt!!! O så sitter home/delete/end-knapparna helt annorlunda än mot mitt... o jag använder dom ofta! Hela tiden blir det delete istället för end... fast, nu har jag börjat vänja om mig, så då lär jag ju morra över att jag gör fel igen på mitt gamla hederliga tangentbord om jag nånsin får tillbaka det... Så... för mig är detta straff-period!!!
Idag på morron var det också lite spännande... en till "lastbil" fast modell mindre... äntligen kom kaminen!!!
Nu är det bara att få in den o monterat ihop med skorstenen så slipper vi frysa jag o Ditto!!! =D
Så är det...
Edvin har varit ett fanatiskt monster idag!
Hujeda mig! Han åt inte sin lunch... det är istort sett bara stekt korv eller hamburgare gärna med pommes frites till, stekt potatis kan eventuellt duga... makaroner brukar slinka ner oavsett... men, idag åt vi gårdagens rester av fiskgratängen (som blev snuskigt god med kantarellsås) o inte en tugga smakade han! Edvins diet bestod av frukostyoghurten o en macka... ett gäng mariekex sen kom glassbilen så en mussepigg-glass o så självklart, givetvis somnade han klocka fem... maten var klar fem minuter senare! Jag testade... försökte skaka liv i honom, men det var stört omöjligt... han la sig ner på golvet o fortsatte att sova... o vaknade en halvtimme senare o var vansinnig! Totalt vansinnig!! Jag börjar nästan bli lite oroad över beteendet... har aldrig varit med om dess like... hur arg han kan vara! Bara skriker o vrålar!!! Så, mitt i allt blir allt bra... lalalalala... som om inget hade hänt! Jag har gett upp o resonera med honom... har testat allt men, inget hjälper... det är bara att höja radion o låta han "skrika av"!sig! Jobbigt för oss runt om kring, men det måste ju vara urjobbigt för honom själv!
Sen fick han sig ett par korvskivor o så åt vi ostkaka... jag o pappan slurpade i oss en Irish coffee (mmmmmm) o Edvin fick en Irish Chokolade utan whiskey... så, då var han så go o glad efter det... till o med badet gick som en dans!! Monsterpojke!!!

Kommentarer
Postat av: Anna

Oooh, har kaminen kommit, vad kul :) Då får ni montera in den snabbt så kommer jag och värmer mina fötter mot den ;)

Det är synd att Edvin ska ha ett sådant hiskeligt humör... hoppas att det går över snart eller att han börjar prata så att han kan berätta vad det är som är så fel att han måste skrika och leva om så som han gör.

Kram

2008-01-25 @ 22:55:51
Postat av: Lillan

Men berätta vad det är för underbar madrass du fyndat, jag har nog missat det ;-)

2008-01-25 @ 23:23:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0