Man får passa på...

när dom sover! =D
Satte dit dom där mattorna på trappstegen... fast jag med mitt uttalade sinne för exakta linjer o symmetri blev så klart inte nöjd! Hur lätt är det att få exakt avstånd i en svängd trappa som dessutom svänger "olika" mycket upptill o nertill! I min fantasi skulle dom självhäftande ovala mattbitarna sitta exakt på mitten av varje trappsteg och lika långt från inre sidan! Hahaha!!! Först höll jag på o mäta med en talmeter o hade en bok som mall... till slut kladdade jag bara dit dom där jag tyckte att man mest sätter fötterna... samtidigt som min symmetriska ordningsman i skallen skrek av vanmakt!!! Så... snart kommer jag att få måla om trappan!!! För... självhäftande mattor... monsterbarn... katt o hund!!!! Tack o lov att fågeln är avpolleterad... för hade han funnits kvar kan jag garantera att han så fort han hade varit lös flygit som värsta brevduvan upp o ner o skitit! Eller så spatserat runt med vassnäbben o knaprat i sig matta! Nu kommer det bara var hund o katthår till förbannelse och Armani lär jämföra klovässareffekten med sina klöspålar och Ask kommer att testa hur lätt det är att gnaga loss dom... om inte Edvin hinner komma på att dom inte är fastnitade o slita loss dom!!! Så... när det sker kommer målarfärgen följa med o jag svärandes måsta måla om!!! Hahaha!!! Men, det blev hyfsat bra ändå... o betydligt mindre risk för fallskador!
Pratade med Emma i telefon idag!!! Jättekul!!! Tänk att man kan låta så nära Gyljen o befinna sig i Austarlien!! Edvin fick några ord med henne o han berättade: pappaaa... brumbrum... mmmmmmm!! Och, hon forstod honom!!! Pappa har åkt med bilen till Ica o jobbar (mmmm= Ica o sälja korv!)!!!
Nä... nu ska jag gå o bädda ner Edith i vagnen... hon har varit trött hela dan, men bara fått sova en liten stund för Edvin väckte upp henne med nå oväsen av nåt slag som vanligt... Sen väntar disken..puh... jag muttrade nåt i går kväll om att jag är sååå less att man aldrig hinner diska klart!! Inte en enda kväll är diskbänken tom o ren... Det blir alltid kvar nåt till nästa dag...
- - - - - -
Nu är klockan 23:22...
Båda barnen sover så sött i sina sängar som dom rara änglar dom är *host host*
Eller... fråga Anna o Lasse! Dom for för ett tag sen... vi har försökt ha en trevlig lördagskväll, käka lite god kladdkaka som Anna hade bakat, ett par chips o nån öl... Allt överröstat av Edvins vrålande o skrikande! Han har varit bedrövlig idag... igår var han rätt på också... men, denna dag... han skulle inte äta sin middag! Nä... sen när vi plockade fram kakan var det bara att vara stenhård... ingen mat ingen kaka... o då krävde jag bara att han skulle smaka maten!
Inte... till slut blev jag tvungen att bära upp honom på vindan... ok, jag härsknade till när han började veva omkring med leksaker o Ask fick en traktor i skallen! Så, då var jag som en gasell (tänk att ilska gör att man inte känner av onda ryggar!) upp ur soffan, lyfte Edvin över axlarna o ångade upp på vindan o väste: stanna kvar! Han somnade efter ett litet tag! Sen, efter nån timme vaknade han o kom ner... fortfarande på uruselt humör!!! Fixade en kopp varmakoppen, jordgubb o vanilj (som han vanligtvis älskar) o en smörgås... o samma sak igen... kaka o chips!!! Återigen, konsekvens... NÄ! Ikväll har man verkligen fått träna på att vara konsekvent! Så småningom gav han sig o pappan borstade tänderna, vi satt en stund i soffan o kollade in Babas Bilar på TV1000! Grabben gillade skarpt!!! Skotrar o traktorer i fullt ös! ;-) Sen ville han själv gå upp o lägga sig... Så, nu har Anna o Lasse fått se han i full action!!!
Måste bara visa diskbänken som jag fotade på morron... och, det roliga är att jag diskade undan innan vi åt i går... o vi åt resterna av tortellinin från dan innan... så, inte ens mat hade lagats o ändå såg diskbänken ut så här!!!
Vi hade bara ätit frukost!!

Här kommer en film...
tyvärr som alla andra som filmas med vanliga kameran alldeles för mörka...
men, känsliga tittare varnas!

Edith får hjälp att köra bobbycar... om nån undrar varför Edvin säger AJAJAJ så beror det på att Ediths ben mosas mot väggen....   :-O

Kommentarer
Postat av: Anna

Bustrollen är bara roliga att umgås med...
man känner sig värst som kommer med en kladdkaka och att Edvin väljer bort att äta middagen och säger "Kaka... mmmmmm" Då är det jag som känner mig hemsk som kommer med gotter!!! Nä, nästa gång kommer jag med en morot eller annan nyttighet ;)

Suck, känner igen det här med diskbänken... och då är det oftast bara två personer som har ätit som åstadkommit disk.... kanske man skulle börja med engångstallrikar m.m. men det är ju inte heller roligt att gå ut med soporna en gång om dagen!!! Vad ska man göra?!?!?!

Kramar från Anna

2008-01-20 @ 15:02:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0