Nya skor!!! =)

Och dom är sååååå sköna sååå!
Är det nu jag ska ge Ask lite credit o vara glad! För, självfallet är jag mer nöjd med dessa än dom förra! Så, sköna o behagliga! Fast, hade jag köpt dom här först o dom blivit söndertuggade så hade jag väl varit ännu grinigare...
Nå, väl... jag fick lite rabatt så det blev ju lite rea i alla fall!  =) Hon tyckte nog synd om mig!  =D
Köpte ett par arbetshandskar, vinterfodrade, till Edvin... han har ju så svårt att ta på sig tumvantar! Så, eftersom det har gått så mycket lättare med fingervantarna tidigare i höst så blir nog det här perfekt! Fast, han rynkade misstänkt på näsan... nya kläder är INTE poppis! Fast, jag skulle tro att han bara behöver se en enda gång att farbror Erik har arbetshandskar på sig när han kör timmerbil så kommer han älska dom!
Och stackars farmor som fick offra sin lunch (o den blev väldigt låååång) på att se efter monsterbarnen!! Själv skulle jag till blomaffären o planera begravningen så det var väldigt behagligt att slippa ha med Edvin full i bus o Edith nyfiken i en strut (ibland har hon inte tid att äta för att hon nyfiknas så!)! Jag kan som ana hur det hade blivit... när Edvin tröttnat efter en så där 38 sekunder på att sitta still o börjat ränna runt bland krukor, vaser o kaktusar!!!! Och jag tror väl inte farmor var alltför missnöjd med lunchen... o äta sin lunchlåda skulle hon hinna göra sen sa hon!

Anders hade lagom lunch vid två så han skjutsade hem oss... En varmkorv till lunch o så började vi skruva ihop en badrumsförvaringsvagn... hittade den på Konsum o tyckte att det kan vara bra o ha schampoo o sånt i... gissa vad... jo, en av dom fyra lådorna var spruckna.... Måndagsexemplar??? Nähä!!!
Edvin tyckte att det var en perfekt grej o ha sina leksaker i så han började packa ner allt som gick i vagnen... och det är nog inte så tokigt... då kan han ju rulla runt med vagnen dit han vill med grejjerna o så smidigt att plocka undan! Skulle behöva hitta nån rejälare grej om det ska hålla för hans hantering!

Kommentarer
Postat av: Lisbeth

Kom nu ihåg att ställa in skor i en garderob i fortsättningen. Har varit med om samma sak med Lukas, så man lär sig. Lycka till med dom nya skorna!!!!

2008-01-03 @ 19:38:58
URL: http://cv69.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0