vädret...

har väl antagligen indirekt eller direkt att göra med oss människors milöovänliga framfart i världen...
Men, nog är det väl lustigt att i mitten av januari ena dan ha regn o plusgrader för att nästa ha 25 minusgrader!! Vad jag reagerade på igårkväll var att det var strax under noll grader o helt stjärnklart ute! I lördags när vi åkte till Kypas var det 24 minusgrader o mulet... det var nästan dimma!!! Helt tvärtom... så, kom igen... lite mer jönsiga bestämmelser från Ärade Miljökontoret!!! =S (hrmf.. hundskit... kan inte smälta det... Hundskit försvinner ju!! Ok.. luktar väl inte så gott o är väl inte så trevligt att trampa i...men, vaddå! Det går ju att tvätta... det är ju naturligt som all annan skit o avföring från oss levande individer! Bly o kolmonoxid från avgaserna däremot...)
Edith var en piggelin inatt.... *suck* så... har jag sovit två timmar får jag vara nöjd! Pappan har väl inte sovit speciellt mycket mer... Hon sov rätt mycket på dan igår, så jag var ju beredd på nattvak... (är inte lika frustrerande då!) så... när jag var klar med tandborstning o bloggning så var klockan efter ett inatt... o då hade stumpan vaknat o tog sig en nattslurk... o somnade inte om! Så, vid tvåsnåret klev vi upp... hann diska undan o blaska av golven vilket jag inte hade hunnit tidigare på dan! =D Bra när man kan utnyttja dygnets alla timmar!!! HAHAHA!!! Att jag ser i kors nu är väl inte hela världen... ;-) Vi gick upp o skulle lägga oss nångång tre halvfyra... o när stumpan väl kom till ro o somnade så... ja, jo så klart... klampar monsterpojken över golvet o dyker ner i sängen! Och... det är inte bara jag som njuter av molnmadrassen... båda små monstrena brer ut sig i sina fulla längder över hela madrassen så återigen ligger jag själv med halva röven utanför!!! Men... ändå... vansinnigt mycket bättre än innan!!!!! Hur som så började Edvin sätta sig upp i sängen o muttra vid kanske sextiden... så... sen var det bara att kliva upp!!! Ikväll lär jag inte behöva många rader av gonattsagan! =) Och... tänk... det här kommer man att sakna när dom är fjorton o bara eländiga tonårsmonster!!!
hehe.. hittade en gammal badmössa på trader... =D Har lagt bud på den.... tyvärr var den i blå nyans... hade velat ha en röd/rosa! Men, så kräsen får man väl inte vara!?

Kommentarer
Postat av: Lisa

Ja precis, som du säger du kommer sakna det när dom är tonåringar.. =)

2008-01-29 @ 16:17:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0